torstai 27. lokakuuta 2011

MUN PÄIVÄ!!!!

Ai, mitennii??? Kattokaapas kalentereita, se onnn kasvi...kansi.....siiiiiis tooi....kasvatuksellinen NALLEPÄIVÄ  eikun ....(emäntä hoi! mikä seny on???) (emäntä kirjottaa ny:) KANSAINVÄLINEN NALLEPÄIVÄ!! Juu, ettäs tiärätte!! Että meikää saa juhlia :D:D Nii, siis kirjottamassa vanha tuttavanne Simeoni, jossei joku viä hoksannu!! Aattelin että saatte vähän katselmusta meikäpojjaan arkeen, juu, ootteko valmiina??



Toi on sillon kesällä ku oli nii lämmintä...



sitte oli vähemmän lämmintä ja piti poseerata joulukorttia varten (missäs ne kortit muuten on???)



Haaa, meikkis rakastaa luntaaa!! Lumienkeleitä tässä väännetään!



Ommeinaan oma potkukelkkaki! Emäntä vaan sano ettei sillä tollai oo tarkotus ajaa, mutta eihän se kaikkee tiärä, toi emäntäkää!



Ollaan meinaan noita urheilumiähiä! Nää on ne ompelulaiset....ne kuiteskii missä on viis eriväristä rengasta siinä lipussa ja kaikki maat mukana...ei se kyllä ollu oikein toi sana...ompelu jotain sinne päin...




...ja kiälimiähiä kans! Toi enklanti sujuu kuin vettä vaan, ainaskii melkein, opiskeltu ainaki on...varmaan vähän vois enemmän harjotella....mutta kunne kaikki ulkomaalaiset karhutkii puhuu suamee niissä lastenohjelmissa, ihan pöhköö, eihän siinä voi harjotella...



ku meikä oikeen viä kehuu itteensä niin kalamiäs sitä vasta ollaankii!! Sai tosta emäntäki vähä maistaa...

Nny toi emäntä sanoo että kantsii lopettaa tää omakehu...paraski sanoon...mutta kaisse omparee että tuutte joskus toisteki meikän juttuja lukeen. Mutta muistakaa ny halata niitä teirän omia karhunpoikianne, ei niitä ihan turhan takia juhlita tänään!! Som moro!

4 kommenttia: