sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Käsitteet kadoksissa


"Ryijymatto, käsintehty, 9e" - näin luki kirppiksellä lapussa, joka oli kiinni tässä tuotteessa. Hmph...mitäpäs siinä, 9e on luvattoman halpa hinta käsintehdystä tuotteesta, vaikka se olisikin RAANU eikä mikään ryijymatto!


Törmään aika usein siihen, että kirppistavaroilla on väärä nimi. Usein näen täkänöissä nimen "raanu" tai "ryijy", rukinlapoja on nimetty seinätauluiksi ja puualustoiksi. Eipä tuo maailmoita mullista, huvittaa vaan välillä ihmisten "kekseliäisyys" myytävän tuotteen nimeämisessä. Pääasia on tietenkin, että tavara kiertää! Jos kerran perinnöksi/lahjaksi saatu puuhäkkyrä (= Tuomaan risti!) tms. ei omaan kotiin sovi, niin parempihan se on laittaa myyntiin kuin roskiin! Nämä mainitsemani tuotteet sattuvat kuulumaan minulle tuttuihin asioihin, mutta laittakaapa minut nimeämään vaikkapa kalastusvälineitä..... juu, se parhaiten nauraa...:D

4 kommenttia:

 1. Joo hei! Tuttua mullekin. Just jossakin oli täkänä ja siinä luki ryijy!

  VastaaPoista
 2. Eipä noista kaikista tiedä, mutta ostaa pitää, jos näyttää mielenkiintoiselta. Sitten kyselemään ja googlettamaan!

  VastaaPoista
 3. Paras nimilappu mielestäni oli kuparisen löylykauhan irronneessa kuppiosassa :"JOKU 1 euro"
  meloni

  VastaaPoista
 4. Kerran sain käteeni käsityötekniikoista olevan kirjan,jossa oli pistojen nimiä väärin(HALOO!opetuskirja!!!)Lähetin sen takaisin kirjakerhoon viestillä,että en todellakaan halua tietokirjaa ,jossa tieto on päin prinkkalaa.
  meloni

  VastaaPoista