lauantai 29. lokakuuta 2011

Kukkatoimitus ovellenne!

Pääsinpäs taas itse koneelle kaikenmaailman nallepäivien jälkeen :D Voitte arvata sen hulinan ja hössötyksen... Noo, välillä voinee vähän irrotella! Hauskaahan se oli katsella! Etenkin näin sairaslomalla; polvi aristaa edelleen, mutta keppejä käytän vain kodin ulkopuolella ja vain yhtä. Vaatii vaan aikaa ja kärrrsivällisyyttä (mrrrrr...)!

Jotakin on tullut näprättyäkin, tosin tämä ajalta ennen polven "pamausta":Koristelin vanhempieni ulko-oven kranssin uudelleen. Pohjan olen joskus kieputellut villiviinin oksista. Viime talvena siinä roikkui valkoisia tupsuja, nyt tein vähän värikkäämmän koristelun.Konehuovutetun villapaidan kaulusresorista kieputin ruusuja. Oli niin heleää punaistakin sopivasti! Lehdet virkkasin. - Kumma muuten , miten ompelupöydälle kerääntyy kahvimukeja...tarjoilija HOI!!

4 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo huovalla koristeltu kranssi. Kaunis! minullakin on jossakin pari konehuovutettua paitaa, mutta olen hukannut ne... Niin tyypillistä minulle sählääjälle!!

  VastaaPoista
 2. Huomasin muuten, että meillä on varmaan ihan samanlaiset ulko-ovet, katso mun edellinen postaus!

  VastaaPoista
 3. Niinpäs, Auli, onkin :D Vanhempieni talo on rakennettu n.1971

  VastaaPoista
 4. Kiva kranssi! Toivotaan, että tuo polvi paranee. On niin kurja olla kipeenä. Silloin yleensä huomaa miten paljon tarvitsee esim. jalkaa, selkää, kättä...

  VastaaPoista