tiistai 1. marraskuuta 2011

Pyryn päivä

Muistan vuosien takaa sen marraskuun ekan, Pyryn päivän,  jolloin "nimpparisankari" todella oli urakoinut koko yön ja aamulla ällistyksekseni jouduin kahlaamaan liki puolimetrisessä kinoksessa autotallille :). Sulihan se lumi pian pois, mutta jäi mieleen varmaan monelle. Sinä talvena joen pinta oli korkealla ja avantouinti helpohkoa!

Tänä vuonna...

pyry taitaa olla matkoilla... USAn itärannikolla kai :D

Tuoksuhernekin kukkii vielä....

... ja sisällä kaktus!


Suuri ilonaihe pakkasten puutteessa on se, että...Vuokko selviää yöt ulkona! Se on siis edelleen täällä! Näin lähelle pääsen kuvaamaan, mutta silittää en saa, vaikka käsineet kädessä joskus yritän. Ei voi kuin toivoa parasta... Joku kysyi viimeksi Vuokon korvasta; juu, sille on tapahtunut jotakin jo ennen meidän yhteistä arkea, liekö tappelussa vaurioitunut...Vanhassa kalenterissa on melko masentava kuva...mutta silti käytän sitä; huomaatte varmaan, että olen kiinnittänyt päälle tämänvuotisen kalenterin klemmareilla! Taas joku ilmaiskalenteri viikkolehden välistä. Kun kerran kalenteri povaa noin sateista marraskuuta, niin olen valmistautunut:luontaistuotekaupasta vitamiineja....
naulakkoon valmiiksi neuletakki, jonka vuosi sitten tein eurolla ostetusta, kotimaisen kutomon neuleesta. Edestä pusero halki, reunoille ensin saumurointia ja sitten virkkuuta.
Niinku tällasta! Kelpaa nyt paremmin meikämammalle, kun on tuota VÄRIÄ!!
Muuten vaan piristeeksi tänään ilmestynyt Kotiliesi, katkeamaton suhde yo-keväästäni asti :D

Eiköhän näillä sujahdeta mukaan marraskuiseen menoon!

1 kommentti:

  1. Hyvä kun Vuokko voi olosuhteisiin nähden hyvin ja syö luonasi. Kiltti olet kun siitä huolta pidät. Toivottavasti se löytää kodin.
    Jahas, tuo lehti täytyykin katsastaa kaupassa.
    Edell.postauksen raanussa on kauniit värit. Hyvä ostos.

    VastaaPoista