sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Nyt saan kertoa!!!

Vihdoinkin saatan julkaista kuvia muutamista salaisuuksista :D joita tässä on ollut vähän vaikeakin piilotella!

Tämä on se LÖYTÖ, jota hehkutin kuukausia sitten Tampere-talon messujen yhteydessä! Löytö siksi, että eilen valkolakin saanut rakas veljentyttö vanhempi on nimeltään Johanna! Näin kahvipurkin syksyllä Strömsössä, jossa toimittaja-Johannalla oli pensseleitä ko. purkissa. Silloin iski idea! Tuollaisen hankkisin yo-lahjaksi!  Mutta purkin metsästäminen olikin aikamoisen työlästä! Ei kirpputoreilla ei, vaikka kaveritkin valjastin etsintöihin! Ei huuto.netissäkään onnistanut, sillä missasin yhden kohteen ja toisessa korotus meni ohi... Joten maaliskuussa messuilla olikin ilo sitten ylimmillään!!! Olin varautunut maksamaan löydöstä paljon, sillä niin harvinaiselta se vaikuttaa,  mutta ihan siedettävällä summalla purkki irtosikin!

Kyllä tädillä oli vaikeuksia pitää salaisuus eiliseen asti :D Mukavia jutusteluja purkista sukeutuikin vieraiden kesken. Kirjoitin purkin sisälle tarinan tästä etsinnästä!

Purkkiin sisälle pääsi myös toinen näistä minivalkolakkisista

nimittäin tyttö tietenkin! Tämän mainion pariskunnan ohje ponnahti yllättäen (ja pyytämättä...:D ) eteeni viikko sitten täältä.  Pakkohan toimeen oli tarttua ja väkertää tyttö Johannalleni ja poika kaverini pojalle! Kovin ovat nukkekotikokoa :D, välillä melkein suurennuslasia tarvitsin kiinnittäessäni kravattia ym.!! Virkkasin lyhyen lenkin taakse hatun reunaan, josta ne voi halutessaan kiinnittää roikkumaan vaikka auton tuulilasiin :D:D

ONNEA vielä kerran näille KAHDELLE valmistuneelle ja KAIKILLE MUILLEKIN, jotka ovat saaneet koulunsa päätökseen!!

8 kommenttia:

 1. Voi että, mahtoi tyttö olla mielissään tuosta purkista, omalla nimellä ja tarina mukana pikkuisen yo tytän keralla. Hieno lahja tytölle.

  VastaaPoista
 2. Ihanan lahjapurkin olet löytänyt, aarre. Suloisia nuo nuket.

  VastaaPoista
 3. Ihan mahdottoman kiva juttu. Hienoa, että löysit purkin. Todistaa, että aina kannattaa yrittää!

  VastaaPoista
 4. Maino idea tuo Johanna purkki Johannalle.
  Hauskat nuket

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno idea ja mikä onni, että purkki löytyi! Hauskat nuo virkatut miniylioppilaat!

  VastaaPoista