maanantai 18. kesäkuuta 2012

Nautittavaa matkailua

Oltiin siis lauantaina isän sukujuurilla Pohojammaalla setäni lesken 9-kymppisillä! Oikea terästäti sai ansaitsemansa kekkerit! Hän muistaa aina meidän kaikkien sukulaisten nimpparit ja synttärit suvun vanhimpana - meistä muista ei voi puhuakaan samana päivänä tuossa asiassa :D Kuvia sankarista en tänne laita, vaikka niistä näkisitte miten nuorekas tämä Alli-tätini on! - Juhlassa olimme muuten isänpuoleisten serkkujemme kanssa kaikki koolla ekaa kertaa sitten mummimme hautajaisten 1987! Vaikka meitä on vain 8, niin silti kaikkia on vaikea saada yhtä aikaa samaan paikkaan kovin usein. Nyt onnistui! Ja tietysti valokuvattiin :D

Yleensä minä ajan matkat lakeuksille, mutta nyt mukaan lähti veljenikin, jonka kummitäti sankari on. Velimies lainasi tila-auton ja keräsi lähisuvun siihen! Miten nautinnollista oli vain istua, katsella maisemia ja KUTOA!!!


Istuimen takataskussa oleva kartta kertoo minun tavastani matkustaa: minun on nähtävä kartalta, missä mennään. Navigaattorit on yhtä hälynpölyä tällaiselle visualistille :P Sitäpaitsi olen erittäin hyvä kartanlukija, vaikken ole koskaan suunnistusta harrastanut.

Matkaneuleena oli kauan marinoituneesta Novitan Cash-langasta (varmaan 90-luvulta...) aloitettu "tilkkutyö":

neulon ainaoikeinneuleena suunnilleen neliöitä, jotka aion joskus koota virkkaamalla yhteen torkkupeitteeksi. Lanka on 50/50 villa-tekokuitua, seassa kashmiriakin. Teen isoilla puikoilla löysähköä neuletta, ettei työstä tule mitään panssaria! Ajattelin kokoamista jollakin värikkäällä langalla...katsotaan sitten. Joudun myös yhdistämään tilkkuihin jotakin muutakin lankaa, Cash ei riitä peitteeksi. Mutta tuollainen huoleton matka/tv:n katseluneuletyö on aina tarpeen!

Paluumatkalla "vieruskaverina" lankatalon ihanuudet :D Joku kyseli viime jutun kommenteissa Tapion kaupan sijaintia: tarkkasilmäinen löytää yhteystiedot edell. postauksen ekasta valokuvasta, mutta Kauhajoella Päntäneen kylässä sijaitsee. Aikas kaukana valtateistä, mutta on kuitenkin poikkeamisen väärti!!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun ei tarvitse itse ajaa vaan saa keksittyä olennaiseen! Olen samaa mieltä navigaattoreista- kartta se olla pitää! Navigaattorit ovat vuosikymmenen turhakkeita.

    VastaaPoista
  2. Ihailuni kun voit autossa tehdä käsitöitä, miulta ei onnistu.
    pakko tuijottaa tietä, muuten pahoinvointi yllättää.

    Kauhajoelleon hieman liian pitkä matka :(

    VastaaPoista