sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Tennessee lopetetaan...

kertoi kauppias eilen täällä:

Uutinen oli yllätys ainakin minulle, vaikken mikään ehdoton Tennessee-lankafani olekaan. Tapio-kauppias kuitenkin kertoi ostaneensa koko Novitan Tennessee-varaston (olikohan se jopa satoja kiloja??), joten sieltä sitten voi hyvällä onnella löytää myöhemmin etsimäänsä. Tapion kauppa sinänsä on nähtävyys!! Messuilla käyn aina heidän osastollaan ja nyt pääsin toista kertaa käymään myymälässä matkalla sukulaistädin 90-vuotisjuhliin Pohjanmaalle.

Vasta illalla kotimatkalla autossa tuli mieleeni joskus "pöllöyksissäni" lupaamani lankojenostolakko.......
Mutta minkäs teet, kun velipoika viitsii ajaa mutkittelevia hiekkateitä ja kymmeniä kilometrejä sivuun reitiltä ko. putiikin pihaan, niin eihän sisko voi pettää odotuksia ja tulla ulos tyhjin käsin...:D:D


Vain n. 1½ kiloa............... Ottaen huomioon tarjouksessa olleet v.pun Wool-kerät (1e/kpl, hyviä värjäykseen) ja muualta loppuneet Novitan kukkaketo "päivänkakkarat" (3kpl kympillä)...ei hullumpi saalis!


Kalleimpina aarteina nämä Regian Garden-sarjan sukkalangat...

Tapiolta siis saa matskua, mikä muualta on loppuunmyyty ajat sitten! Kaikkea ei tosin ilmoiteta nettikaupassa, joten kannattaa ilahduttaa itseään joskus poikkeamalla paikan päällä!! - Tennesseestä vielä: toivottavasti markkinoille tulee hieman ohuempi mutta yhtä laadukas pvl-lanka. Olen tykännyt ko. langan väreistä, mutta muuten lankaa on ollut melko vaikea työstää löyhien säikeidensä takia.


4 kommenttia:

 1. Minua myös kyllä kutkuttaa tuo kauppa, mutten ole sinne johkaantunut. Netistä sieltä olen ostanut useinkin ja olen ollut tyytyväinen palveluun, toimituksiin ja hintoihin. Hyvä Tapio! (onks sielä oikeesti se Tapio...?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu juu! Kauppias on Tapio Nevanpää ja apuna vaimonsa ja lapsensa! Perhefirma.

   Poista
 2. Minäkin haluaisin ehdottomasti päästä joskus tuohon kauppaan! Netin kautta olen tilannut lankoja, mutta eihän se ole sama asia.

  VastaaPoista
 3. Missähän tälläinen Tapio puotiaan pitää?

  Hienoja lankoja ja halvalla, kyllä kannatti. Lakothan on rikottavikasi :)

  VastaaPoista