maanantai 28. marraskuuta 2011

Pikkujouluviikonloppuna


Lauantaina pienellä metsäkierroksella löytyi tämä minikokoinen saalis. Kumma otus tuo suppis, kun satoilee vaikka uuteen vuoteen asti :D mutta mukavaahan tuo, samalla kun katselee joulukuusiehdokkaita, voi poimia aaton sienetkin!!


Eilen poikkesin sitten vihdoin hakemassa tämän...... nyt on PAKKO saada Vuokko lämpimään, eikä se onnistu ilman loukkua (toivottavasti ees sillä....) Annan sen haistella laitetta pari päivää ruokapaikan lähellä ja sitten teen kokeen, jonka onkin sitten onnistuttava kertalaakilla.... toista kertaa kissaa ei tuon hökötyksen lähelle saa! Onneksi loukku on iso, ettei kissa turhia kärsi siellä. Ihan jännittää.....


Reilu peli näin maalaisittain osa 2: eläinsuojeluvalvoja, jolta loukun hain (vanha tuttavani kylläkin) lykkäsi mukaani "muutaman suppilovahveron, jos kelpaa"!!! Muutama on tässä tapauksessa liki 10 litraa :D:D Ällistyneenä nyökkäilin ja ihmettelin tätä maailman menoa tältäkin kantilta!! Onneksi mulla on varastossa niitä hahtuvatumppuja vastalahjaksi, kun palautan nuo laatikot...!! Reilu peli osa 1 löytyy täältä.


Käsityöosastolta: uudet kannet pikatekniikalla kierrevihkoon, jonka aiheena "joulu 2011". Pellavan pala, johon tikkasin joululiinasta napsaistun nallepojan kuvan. (nallepoika taitaa olla kova sana tänä jouluna....;D )


Kiinnitin palan kanteen kahdella leveällä kuminauhalla.......jolloin kannet saa helposti paikalleen ja poiskin.

2 kommenttia:

  1. Eilen olisi vielä voinut poimia suppilovahveroita, mutta nyt ovat 10 senttisen hangen alla-

    VastaaPoista
  2. Oi Mummeli, täällä ei ole hiutalettakaan lunta!

    VastaaPoista