torstai 17. marraskuuta 2011

Mennyttä ja tulevaa

Eilen poikkesin paikassa, josta on kasapäin hyviä muistoja! Ystävän tiluksilla oleva väentupa majoitti minut ja muutaman muun yhtenä kesänä.


Tein siellä töitä, mutten näillä! Olisin kyllä saanut jatkaa mattoa, mutta en ehtinyt!


Kokosimme kuvan hyllyn. aidon 50-lukulaisen, jonka nykyarvoa ystävä ei ollut tiennytkään! Muotijuttu nykyään taas :D


Keräsimme muitakin kauniita esineitä ympärillemme! Ikkunoita löytyi kasapäin, osa väentuvan omia "tuplia", osa pelkkiä pokia.


Pesukommuutin yläpuolelle laitoin kanssa rekvisiittaa......ja oven yläpuolella komeili tämä muinoin niin ajankohtainen Erkki Tantun riimi Tampellan vanhassa pyyhkeessä!


Toisella puolella huonetta tanssivat Hämeen kansallispukuiset nuoret minun kirppisostoksessani.Ulko-ovella oli tallella linnunpesä, jonka löysin ja nostin katoksen mutkaan :D Sekin oli tyhjä, niin kuin koko 8-huoneinen väentupakin...eikä siellä näin tarkenisikaan, kun uunit oli muurattu umpeen, eikä sähköjä ollut. Mutta silloin kesällä vuosia sitten siellä tarkeni hyvin, kun hirsiseinät imivät aurinkoa sisuksiinsa :D..... oi niitä aikoja.....!!

Huomenna taasen pakkaudun tuhansien muiden mukana - niin, minne??


Mukaan vedettävä matkis..... ei sentään passia!Jos kuvasta ei selviä, niin kyllä perästä sitten kuuluu (tai näkyy, paremminkin:D )!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti