lauantai 2. helmikuuta 2013

Nyt on minullakin

... kasvivärjätystä langasta sukat!!!

Tässä vielä tekovaiheessa, mutta nyt jo valmiina. Kiitos joulupukille langoista!!!

Idean sain KotoLiving-lehden ekasta numerosta viime marraskuulta ja markkinoin sitä käsityötaitoiselle kaverilleni. Periaatteena on pätkiä samanvahvuisia lankoja eripituisiksi, solmia ne ja keriä ne yllätyskeräksi. Sovimme, että annamme toisillemme tällaiset yllätyskerät joululahjaksi! Vihjaisin vielä leikilläni kaverille (joka harrastaa kasvivärjäystä...), että tulis kyllä tosi makeet sukat kasvivärjätyistä langoista... Minä ja suuri suuni...ihan nolottaa, sillä tietenkin kaverini pisti "vitsini" korvan taakse ja jouluaattona löysin paketista yläkuvan lankaa!!! Olin kyllä yrittänyt perua puheeni muutaman kerran, muttei se mennyt perille...:)

Minä leikkelin Novitan Polku-lankaa sopiviin mittoihin, lisäsin sekaan vähän Nallea ja tein omat keräni, jotka pukki sitten toimitti eteenpäin!

Sain aikaan omasta mielestäni NIIN herkkua, että lopuista Poluista kääräisin oman "lankatieni" ja aloin kutoa liivihametta itselleni! Tähän omaan sekoitukseeni en kerinyt Nallea, sen sijaan raidoista löytyy punajuurta, porkkanaa, paprikaa, mustajuurta, naurista...siis melkein ROSOLLI-lankaa, hehheh!!!! Yllätyskerän hauskuus on juuri siinä jännityksessä, että mitä väriä sieltä kerältä pukkaa seuraavaksi! Oikein hauska idea, kiitos Koto-porukalle!

Ensi viikolla ilmestynee lehden seuraava eli toinen numero, jänskättää ihan!

Tällä viikolla ilmestyi sen sijaan tämä! Jokos olette tutustuneet???Kannessa ja sisäsivuilla esiintyy maankuulu virkkausguru Jokke!!! Lisää upeita töitä Jokkemaan blogissa! (siellä on muuten arvontakin menossa just!!!) Olen aivan hullaantunut näihin värikylläisiin taideteoksiin, joita Jokke työstää!


3 kommenttia:

  1. Upeita lankoja ja tuo pätkittely erivärein on hauskaa ja tulos joko kiva tai ihana ♥

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo kasviväreillä värjätyt .
    Tuohan on mukava idea, noille kaikille langanlopuille.

    VastaaPoista