sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Naurussa pitelemistä!

Nii-i, tässä tämä NAURU! Marimekkoa v:lta 1981. Suunnittelijana Fujiwo Ishimoto.

Odotti minua tämä Nauru paikallisilla käsityömyyntipäivillä (tai yhtenä päivänä vaan) viime pyhänä. Paikalla oli kierrätystavaraa, uutta materiaalia ja valmiita käsitöitä. Oitis kävin tähän kankaaseen kiinni ja pitelin tiukasti, kunnes  myyjä ehti paikalle mittaamaan ja ilmoittamaan hinnan. Kaks metriä melkein ja 15 euroa - olin MELKO tyytyväinen löytööni!!! Varsinkin, kun värit suorastaan hehkuvat ja saavat minut  - no niin nauramaan likimain :D Ihana kangas, en muuta voi sanoa! Imen siitä väriterapiaa ensin roikottamalla sitä komeron karmilla, sitten vasta mietin tekisinkö siitä jotakin.


Taitavat olla 80-lukulaisia nämäkin ostokset! Tampellan Punatulkku-lankaa, puuvilla-pellavasekoitetta. Myyjällä oli 400g tätä, ostin 4 eurolla koko satsin. Ohutta, mutta varmaan mukavan vilpoista vaatteena. Väri on tummansininen luonnonvaalein höystein.

"Tuo tullessas, vie mennessäs"-pöydässä oli ilmaiseksi saatavilla nämä kaksi Novitan Polku-langan sävyä Munakoiso. Mielestäni aloittamattomat kerät! Harmittelin, etten ostanut tuota sävyä kerran eräästä alesta - no, nyt sain ilmaiseksi! Tai melkein - vein pari kangaspalaa vaihtoa varten.

Oikein mukava tapahtuma tuollainen käsityöläisten vaihtotori - meillä nyt jo kai 4:ttä kertaa. Kerran olen ollut myymässäkin, myyntipöydät ovat ilmaisia! Kansalaisopiston järkkäämä juttu. Väkeä liikkui paljon, mikä oli hyvä asia tietenkin! Ajankohta yleensä ystävänpäivän tiennoilla ja sopivasti ennen pääsiäistä. Etteivät kaikki myyjäiset osu joulun aikoihin!
6 kommenttia:

 1. mahtavat löydöt, etenkin tuo kangas, loistava.

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä löytänyt hienon kankaan ja lankoja!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kangas ja siitä saat jotain kivaa. Langatkin ovat hyvälöytö.

  VastaaPoista
 4. Hieno löytö - mitähän keksit siitä :)

  VastaaPoista
 5. Odotan niin että Nauru odottaisi minuakin jossakin jonain päivänä.
  Itselläni on ollut siitä vaaleansininen mekkoasu ja tummasinivioletti toppatakki
  80-luvulla. Odotan että marimekko alkaisi painaa kangasta uusiksi.
  Nam. Ihana löytö.

  VastaaPoista