sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kirppis suo antejaan...

Aikas mainio pieni söpöstelyveska, vai mitä??? Ja vallan 1 e 70 c, että suuri oli investointi tällaisesta turhakkeesta :D Marssi eteeni ystävänpäivänä kirppiskierroksella.

Toisella puolella hillitymmät kukat. Kokoa 15x20 cm, yläreunassa (toimiva) vetoketju ja sangat herkkää ketjua. Kaunis! Lapussa luki, että olis vanhaa ruååtsalaista käsityötä - jåå-å, det passar bra - petit point-pistoja, kai... (tulipas googlen kuvahaulla upeita petit point-töitä...!!!)

Samaisella keikalla kahmaisin mukaani pari kanavatyötä, vaikken ole niistä ennen niin erityisemmin pitänyt. Uusimmassa Maalla-lehdessä esiteltiin niin kivoja uudistuksia, joihin oli yhdistetty tällaisia töitä, että aloin katsella niitä uusin silmin. Ja varsinkin, kun kumpikin näistä velotti kukkaroa 1.20 eurolla...

Ruusutaulu meni heti purkuun ja pesuun! Mäntytaulu ilahduttaa sellaisenaan vanhempiani piirongin kulmalla; etenkin isäni, ikuinen metsämies ihastui sen kuvaan!

Harvoin törmään aitoihin patjaraitakankaisiin kirppiksillä. Mutta nyt onnisti - ja eurolla tämä tyynypala.

Olikin harvinaisen "antoisa" kirppiskierrospäivä! Mukana kierrellyt ystäväpariskunnan mies katseli huvittuneena meidän naisten täyttyviä ostokoreja! Sillä - valitettavasti (!?!) - tässä ei ollut vielä kaikki ostokseni... 4 kommenttia:

 1. Hurmaava laukkupussukka ja sen kukat tosi kauniita.

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku.
  Ja noi taulut on nostalgisia, mitähän niistä teetkään??

  VastaaPoista
 3. Hienot löydöt! Toi laukku oli mun mielestä kyllä tehty ihan ristipistoilla, mutta taulut on petit point -kirjontaa. Ehkä tarkoitit just niitä?

  Kävin sinun vinkkauksesta ostamassa sen Maalla lehden :) Alkaa noi kanavatyöt nyt olla suosiossa taas. Mä olen aina inhonnut niitä, mutta kun nyt katselee noita keräämiäni, niin miten ne alkaa näyttääkin hienoilta! Outoa?

  Tuo käsitöiden vaihtotori on todella hyvä idea! Voi, kun muistaisin tuon ensi vuoden toimintaa suunniteltaessa!

  Hei, ne loput kirppislöydöt! Kuvia! Löydöt pitää aina jakaa muiden kirppishullujen kanssa - se om vähintään puolet nautinnosta!

  VastaaPoista
 4. Se on muuten jännä, että tuntuu että esim. juuri nuo kanavatyöt ovat uudelleen tulossa. Sopii hyvin esim taulukollaaseihin. Eivät kyllä olleet hinnalla pilattuja :)

  VastaaPoista