maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tunikoittain

Viime aikoina olen joko korjannut vanhasta tai ommellut uuden tunikan. Käyttökelpoinen vaate ja taas muodissa - niin kuin nyt tässä sitä tulis seurattua!

Tässä oma vaate. Sain vihdoin ommeltua edes yhden hautajaisiin suht`sopivan, kun taas oli tarvetta. Viime aikoina olen ollut kavereiden vaatteiden varassa! Tosin nytkin oli t-paita lainassa! Kangas löytyi omasta varastosta, olisko ollut jotakin verhokangasta... sekoitelaatua joka tapauksessa ja siksi ohuehkoa ja kauniisti laskeutuvaa. Mallin löysin käsityökerhosta vm.2009, kesänumero kait. Tuollainen epäsymmetrinen helma olikin sopivan keventävä tällaiselle rembrant-naiselle!

Väritys oli aika rohkea hautajaisiin, mutta kyseessä ei ollut ihan lähiomainen...ja sitäpaitsi onhan tumma violettikin kirkollisia värejä...!

Kaverin äiti pyysi korjaamaan pellavaisen hihallisen tunikansa kesäisemmäksi. Leikkasin hihat pois...

ja lisäsin toiveen mukaisesti luonnonvärisestä palasesta taskut...


"Asiakas" oli tyytyväinen lopputulokseen - ja niin minäkin! Ompelin taskuihin koukerokoristeet vyötäröllä olleista kiristysnauhoista, jotka poistettiin operaatiossa. Sopii paitsi kesämenoihin, mutta myös jouluun!


5 kommenttia:

 1. Olepa ommellut kauniita tunikoita.
  Kyllä miusta tuo siun oma sopii hyvin hautajaisiin.
  Punainen tunika on pirteä valkoisine taskuineen.

  VastaaPoista
 2. jo vain molemmat kelpaisi mnullekin käyttöön:)

  VastaaPoista
 3. Kauniin punainen kivasti tuunattu tunika.

  VastaaPoista
 4. Minusta violetti ja musta sopii hyvin hautakasiväriksi. Edellisen postauksen Killinkosken nauhatehdas kirvoitti muistoja mieleen. minulla on vieläkin sieltä ostettuja nauhoja jäljellä, vaikka visiitistä on jo yli viisi vuotta!

  VastaaPoista
 5. Mainio uudistusidea punaisessa vaatteessa ja violetti tunika on kaunis kuin mikä.

  VastaaPoista