perjantai 3. elokuuta 2012

Elokuun alkua

Eilen satoi ykskaks koivunsiemeniä roppakaupalla ja

joenkin pinta oli sakeanaan tätä "lauttaa". Mahduin sentään sinne sekaan ja tein yhden päivittäisistä vesijuoksulenkeistä.

Jokavuotiset uimakaverini sorsat ottivat aurinkoa siemenlauttojen seassa eivätkä lainkaan häiriintyneet lenkistäni! Tänä vuonna emon perässä kiirehtii 7 poikasta tässä vaiheessa. Yksi torkkui nokosilla laiturimme rapulla, kun tulin lenkiltä ja katsoi minua kummissaan, kun halusin tulla samoille rapuille!! Jotakin motkottaen se sitten siirtyi turvallisempaan paikkaan!!

Pitkästä aikaa ompelin kristallimuovista pussukan. Kuvan valotus on pielessä, mutta ompelin muovin alle risasta lastenkirjasta kuvia vähän vuodenaikojen mukaan. Tässä vas. kesän lintuja. oikealla syksyisiä omenakuvia.

Kääntöpuolella talvilintuja, kevättä markkeeraa punainen traktori peltohommissa! Kirjan sivut olivat niin jäykkää paperia, etten ommellut tätä normaaliin tyyliin enkä kääntänyt pussukkaa kertaakaan sisäkautta ympäri. Siksi kanttasin saumat päällipuolelle vinokaitaleella, enkä laittanut vuoria. Pussi on litteä ja kirjekuorimallinen. Se lähti entiselle työkaverilleni, jonka mies ajelee vapaa-aikoinaan peltotöissä punaisella traktorilla ja hoitaa mm. meidän pellon kevät- ja syystoimet!





6 kommenttia:

 1. Kiva idea tuohon kristallipussukkaan. Ihan kuin olisin johonkin kuvaan joskus törmännyt ?!?

  VastaaPoista
 2. Voi ennenkuin luin niin pelästyi jotta luntako se jo sataa. Onneksi ei. Hurjannäköinen oli tuokin . Kiva pussukka on tulossa.

  VastaaPoista
 3. Hieno pussukka.Mistä tuota kristallimuovia saa? Täällä sitä ei edes tunneta.

  Mei pihakoivukin lennätteli siemeniä valtoimenaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostan kristallimuovia Etolasta; eivät hekään sitä sillä nimellä tunne, jotakin suojamuovia se on heille. Paperi siinä on suojana päällipuolella ja sen läpi ommellaan. Sitten paperi revitään pois.

   Poista
 4. Minäkin jo pelästyin että luntako tuo on! Viimein pussukka on hauskan näköinen, varmaan on saaja tyytyväinen:)

  VastaaPoista
 5. Ihana idea muistaa ystäviä lahjalla,josta näkyy ,missä merkeissä ollaan tekemisissä.Pussukka kertoo mukavalla tavalla,mistä olet heille kiitollinen.

  VastaaPoista