keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Eilen oltiin Mikkelissä, huomenna...

en tiedä vielä!!! Todennäköisesti ihan kotona vaan, Pirkanmaalla sulattelemassa eilistä reissua! Sillä en oikein tiedä mistä alkaisin...

Tämä oli pääkohde: Kenkäveron pappila. Ja sen uuupeeeaaa pihapiiri, mutta ennen kaikkea

Virpi Pekkalan näyttely! Olen korttitaiteilijan suuri ihailija, eikä näyttelyssä ollut kai kuin pari korttia, joita minulla ei ole! Toisaalta näyttelyn korttimäärä oli varmaan 1/200 (siis yksi kahdessadasosa) taiteilijan tuotannosta... Minulla sattuu jopa olemaan taiteilijan henkilökohtaisesti juuri MINUSTA piirtämä kuva :D kerran eräässä kirjakaupassa!!! Täällä oli nyt mukana myös näitä kuvan pienois"veistoksia" muutamasta aihepiiristä.

Kävimme ystävättären kanssa myös viime vuonna Kenkäverossa, jossa silloin oli Inge Löökin anarkistimummojen näyttely! Kävimme silloin myös Pirtin Kehräämössä Hiirolassa, 15 km. Mikkelistä ja muistaakseni esittelin täälläkin ostoksiani. Samoille apajille kävi tiemme nytkin:

ja meikämamman ostokset siinä!


Sillä JOS hahtuvakiekot maksavat tehtaanmyymälässä 20e/ kg ja normaalisti 50-60e/kg, niin tottakai minä hamstrasin!!! Edessä olevat kampalangat olivat myös 20e/kg, eli 2e vyyhti! Nämä langat olivat siis tarjoustuotteita, joita ei yleensä ole messuilla yms. edes saatavilla. Kudoin viime talvena monet tumput tuosta hahtuvasta ja se on erittäin hyvälaatuista ja huopuu kauniisti ja tasaisesti!

Meidän Mikkelin-reissumme ei ollut ollenkaan tässä, jo pelkästään matkat sinne ja pois ovat kuvailemisen arvoisia (omasta mielestäni ainakin...hihhii!), mutta ei "makeaa" mahan täydeltä, rakkaat lukijat!! Jatkuu...

1 kommentti:

  1. Kenkävero on ihana paikka,kyllä sielläkannattaa käydä vaikka joka kesä.

    Tosi hienot ja edulliset ostokset olet tehnyt.

    VastaaPoista