sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tosiasiaa aprillipäivänä

Lapsuudenystävä poikkesi eilen mukanaan vallan "mahdoton" kassillinen tuomisia:"Kelpaisko sulle tää kirja? En muistanut peruuttaa sitä kirjakerhosta, enkä mä tartte sitä. Saat sen jos haluat!"
ETTÄ MITÄ??? Jaa että kelpaako??? Mutta ilmaiseksi - ehei, sentään... odotahan vaan :D"Ja sitten siellä kassissa on vanhoja lehtiä. Heitä pois jos et tartte." Kyllä tää hamsteri tarttee :D Kun en itse kuulu tilkkuyhdistykseen, niin en ole noita lehtiä nähnytkään. Paitsi että jouluna sain niitä jo ison kasan samaiselta ystävältä! Mahtavia idealähteitä!! Ja suloinen tuo nukkelehti!

Onni on kyllä tuollainenkin ystävä!! Yksi lainaa vaatteita, toinen kerää vihannespusseja, kolmas tuo kasan lehtiä ja huippuihanan uutuuskirjan... olen oikea onnentyttö :D

Tuota Sanna Vatasen Eko-kirjaa olen kuolannut sen ilmestymisestä asti, mutta rahantilanteen pienoisen epävakauden vuoksi se on jäänyt hankkimatta, eikä kirjastokaan ole ollut avuksi. Siksi aivan hurmiossa selailin kirjaa:


muovikasseista JEE!!!nää ainaskin teen!!!Niin kauniita kuvia!!

Koko komeus oli muovikassissa, jonka sangat kuitenkin repesivät lahjan painosta, joten


leikkasin pussin heti kuteeksi...ja tein ekan kokeilun kirjan ohjeella :D KIITOS VIELÄ KERRAN RAKAS YSTÄVÄNI!!!

HYVÄÄ PALMUSUNNUNTAITA KAIKILLE!!!

4 kommenttia:

 1. Ystävät ovat kyllä voimavara.
  Ihana ylläri ystävältä :O)

  VastaaPoista
 2. Mistä tuollaisia ystäviä löytää? Mäkin tahdon! Tänne ei kukaan mitään tuo,kaikki ovesta tulevat ovat jotakin vailla :( Juu,että minä tahon tuommoisen ystävän heti!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä sun kelpaa! Hieno ystävä:)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa,että heti kokeilit kirjan ohjeella,siitä tietää,että kirja tuli oikeaan osoitteeseen.Mahtavaa on myöskin se,että käytit kassia,jossa kirjan sait ;)
  Kierrätyksessä vallankin ystävien kesken on ihanaa,että yhdelle tarpeeton on toiselle tarpeellinen.On mahtavaa iloita toisen kekseliäisyydestä!
  Ihailen aina sun energisyyttäs näissä projeteissa :)

  VastaaPoista