perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pitkäperjantain pakinaa


Hyvää pitkäperjantain jatkoa! Leppoisaa päivää vietetään. Mieluisana ruokavieraana oli lomaileva kummipoika armeijasta! Muu perheensä lomailee pohjoisessa, joten saan hemmotella lähes joka päivä tätä rakasta liki kaksimetristä veljenpoikaani yllin kyllin :D Pojan mieliruokia, tietenkin!! Samalla kuulee nykypäivän armymeiningistä.

Maanantain lumimyteri Pirkanmaalla pöllysi meilläkin. Onneksi ei ollut autoilun tarvetta, vaikka talvirenkaat alla ovatkin! Lumitöitä silti riitti ja niin touhukkaana kävin niiden kimppuun, että venäytin kunnolla jonkin lihaksen akselilla niska-olka-lapaluu... keskiviikkona hieroja paineli sitä pehmeämmäksi, mutta silti joka ilta voitelen sitä ja kiedon hetkeksi villahuiviin. Tärkeimmät pehmitysvälineet  kotihoidossa ovatkin nämä:juu, kipukoukun ja Voltaren-geelin lisäksi tennispallot :D Tekevät oikein extramakeeta selässä lapojen alla, kun makaan niiden päällä vuoteessa! Helpottaa kummasti hermoratojen jumitusta. Sitten vielä loppulämmittely piikkimaton päällä lojuen - masokistisuutta kerrakseen??piinaavaa puhetta pitkäperjantain kunniaksi?? Ei vaan paras tapa rentoutua ja saada kunnon yöunet :D (piikkimattoa en lakkaa kehumasta kaksi vuotta sitä säännöllisesti käyttäneenä) Kannattaa kokeilla!!

2 kommenttia:

  1. Urheilu on niin vaarallista! Luulisi noilla välineillä vetreytyvän ;) Minä en kyllä ole huomannut yhtään mitään vaikutusta sillä piikkimatolla, sinnikkäästi olen käyttänyt, ehkä pitäisi uskoa siihen, sitten se auttaisi :)

    VastaaPoista
  2. Noita tennispalloja olen ajatellut joskus kokeilla. Mutta en ole löytänyt niitä vielä. Kerran löysin, mutta unohdin miksi olin niitä etsinyt. Ja nyt en muista mihin laitoin ne takaisin. Tehoaisikohan tuo piikkimatto huonoon muistiin?

    VastaaPoista