tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kaniinivillitys


No nytkö ne kaupunkikaniinit alkavat vallata maaseutuakin??????? Oikea omituisten otusten kerho...Haa, sain pari kiinni ja laitoin kuivumaan lähempää tarkastelua varten...hmph...Ei kai mun parittomien sukkien pussi ole aikeissa muuttaa muotoaan???


Täällä vois olla jotain lähdetietoa......jaaha täällä siis synnytysvalmennusta..... ja täällä

Olkaahan tarkkana parittomien sukkienne kanssa :D, ainakin näin pääsiäisen aikaan!

5 kommenttia:

 1. Onhan hieno idea.
  Jostain syystä meilläkin kodinhoitohuoneessa on yksi sankko, joka sisältää eripari sukkia. Ja niitä on paljon. En vain ymmärrä, että MITEN ne voi pesureissulla kadota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. vielä.
   Itse käytän noita eripari sukkia kierrätykseen sillä tavalla, että jos laiskottaa tai pitää äkkiä tehdä joku "näennäissiivous", niin nuo sukat on hyvä pujottaa kosteana harjanvarteen ja vedellä lattialta enimmät villakoirat..

   Poista
 2. Oon täällä joka päivä piipahtanut ja ootellut päivitystä,tästä on tullut mun ykkös lemppariblogi!! Voisit päivittää joka päivä ;D Hauskasti oot taas kuvannut kivan idean...noita naperon sukkia on useampi pariton kappale ja niistä on väsäilty käsinukkeja...

  VastaaPoista
 3. Suloisia kaneja! Tuo sukkien katoaminen on muuten tosi merkillistä. Täälläkin yks korillinen etsii pariaan. Ja jos ei niitä pian ala kuulua, niin luulen, että kaniinit vois vallata tämänkin pihan.

  VastaaPoista