torstai 26. huhtikuuta 2012

Arkisia ilonaiheita

Pitäisi iloita, kun kasvit kukoistavat niin rehevinä, mutta kun ruukut loppuvat! Aiemmin jo mainitsemani kukonheltat itivät niin tavattoman hyvin, että purkkipula iski. En kuitenkaan raaski luopua yhdestäkään selviytymiskelpoisesta taimesta, vaan riensin kirpputorille ostamaan lisää ruukkuja ja alusia.
Ihan laadukkaita löysinkin. liekö peräti vanhahko arabialainen tuo vasen musta?? Ainakin nätti!Tassit on ainakin Arabiaa ja halpoja kun olivat pääsevät hommiin!Tällä siistillä ruukulla oli oma alusensa mukana. Hyväkuntoinen ja nätti; jollekin viherkasville, ei pelkästään kesäkukalle.Nyt on jo pelakuut kukassa ja kukonheltat (pikkupurkeissa) hyvällä alulla! Kuvassa keskellä hapsulehtinen tuoksupelakuu, jonka ostin viime kesänä kukkanäyttelystä. Se talvehti äidin kukkaikkunalla (ei viileässä) ja kasvoi hyvin. Nyt siitä on jaettu jo 3 ruukkuun!Sanokaapas kissanomistajat, onko Vuokon ruokailutavoissa outoa teidän mielestänne?? Siis kun se työntää ruuan lautaselta matolle ja seisoo itse lautasella!!! Ruoka varmaan liukuu tuollaisessa matalassa kupissa liikaa... pitäisi olla reunallinen astia??Meidän valkoinen valloittaja :D

4 kommenttia:

 1. Minä tässä juuri ihmettelin pelakuitani, kun minusta kasvu on jotenkin pysähtynyt...vai olenko vain malttamaton...taas...:D
  Olen niistä ahkerasti kukkanuput nyppinyt pois, minkä pitäsisi auttaa kasvussa.

  VastaaPoista
 2. Meidän kissat kantavat kaiken ruokansa minkä pystyvät matolle ja syövät sen päältä. Esim.pakastekalapalat. Matto pitää ruuan paikallaan.

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset raksut pysyy paremmin syvässä astiassa, mutta voihan olla, että Vuokko ne siitäkin lattialle työntäisi. Jos jotain herkkua on tarjolla, esim. kanan tai lohenpaloja niin kyllä ne lautaselta matolle viedään kiireen vilkkaa.

  VastaaPoista