perjantai 27. huhtikuuta 2012

Joko uidaan???!!!


Parasta keväässä on tämä: vesi on noussut joessa kunnon korkeuksiin!! Syksyllä se aina laskee, kun naapurikaupungin kautta lasketaan vettä järviin. Laiturin päässä oli viime syksynä vettä juuri ja juuri polviin - ei siinä viitsinyt uintikautta jatkaa talven yli... ihan kuin olis pesuvatiin istunut :D Mutta nyt!!! Alempi laituri on kohta kokonaan veden vallassa! Siitä se sitten tasottuu kesäkuussa.



Rannassakin tukikiveys on hetken aikaa liki pintaa, syksyllä vesirajaan on matkaa pari metriä! Ihan pian alkaa uintikausi!! Ensin kastautumisella, mutta odotan jo juoksukautta :D



Kummipoika armeijan kuteissa poikkesi vaihtamaan kesärenkaat autoonsa viikko sitten. Niitä säilytetään mummulan liiterissä. Meinasin tehdä itse saman homman, mutta kielsivät minua telomasta itseäni nyt, kun polvenikin ovat vihdoin hyvässä kunnossa... siispä "hovikorjaaja" hoiti vaihdon tällä kertaa. Sen verran vuosien saatossa olen tuota hommaa kokeillut, ettei sormi mennyt suuhun, kun kerran rengas puhkesi takatalven myrskyssä naapurikunnassa! Kinkkisintähän tuossa on pulttien kiristys( ja aukaisu!!)!

1 kommentti:

  1. Eipä taideta ihana vielä uida...:)

    Tai uivathan jotkut talvellakin...ja luonnon vesissä.

    VastaaPoista