lauantai 4. helmikuuta 2012

Tuntomerkitty

Kauppareissulle pakkasin ylleni liki kaiken villavarastostani. Joku koputti kaupassa olalleni ja huudahti: "Minähän arvasin ettei se voi olla kukaan muu!!!" Entinen työkaveri tunnisti minut takaapäin, kas kummaa...


näissä tamineissa! ;-)

Täällä maalla, pienissä ympyröissä, vuosienkin tauon jälkeen! Mutta ei se minua haittaa!! Pukeudun värikkäästi ja kestän katseet :D Kuvan villahame on muuten extraparas talvivaate!! Nallen kahta sävyä plus jotakin kolmatta,  6o,2n resoria, vuosia vanha. Joustaa ja venyy villahousujenkin päälle, helppo riisua ja pukea, tarpeeksi pitkäkin!


Huivimallin tunnistanette, vironvillainen revontulihan se. Tämäkin täyttänyt jo useamman vuoden. Passeli pakkasille! Näiden tekeleitten takia erityisesti tykkään talvikeleistä :D Kun ei haittaa, vaikka näyttääkin michelinmummolta!!

4 kommenttia:

 1. Nyt en usko että näyttää micheliniltä, sehän on valkoinen ;) Villaa on kyllä viime aikoina tarvittu, huh!

  VastaaPoista
 2. Ihana sinä <3 Tosi mukavaa,että on muitakin villaan verhoutuneita!!

  VastaaPoista
 3. Oi voi, kyllä nyt olis mullakin käyttöä pitkälle villahameelle, ja muillekin vermeille. Onhan mulla villapusero, sukkia ja kämmekkäitä mutta enemmän sais olla.
  Sisällä kun on kylmä niin siihen ei ohut villis auta.
  Vaan en valita, kylmempää on monella muulla, kyllä tämä tästä.

  VastaaPoista
 4. Hyvät ja hienot varusteet talvipakkasille! Varmasti ei palellu kun pukeutuu villan ja kunnolla. Lämpöistä viikonloppua:D

  VastaaPoista