torstai 23. helmikuuta 2012

Leikkiä ja muuta tekemistä


Tein tänään tärkeitä hommia, kuten näette :D Kun kuuluu tähän "homo ludens"-heimoon, niin leikki on  mielessä kesken lumihommienkin!! Voisinkin järjestää melkein kilpailun "arvaa mitä/ketä veistos esittää"!!! Palkinnoksi saa vain hyvän mielen, valitettavasti :-)

No joo, tein kyllä muutakin tärkeää:


lähtötilanne...


sitten varsinaista KÄSItyötä...


ja lopputulos!!! VALO PALAA TAAS!!!!
Olen yrittänyt vaihtaa auton lamput itse tähän asti, vaikka se on vihon viimeistä näpertämistä. Olen ainoa lähipiiristä, jonka sormet mahtuvat työskentelemään ahtaissa moottoritiloissa ja ainoa, jonka KÄRSIVÄLLISYYS riittää moiseen puuhaan :D tosin kukaan ei saanut olla kuuloetäisyydellä...! Muutaman lapsilta kielletyn sanan jälkeen ja  kämmen verinaarmuilla saatoin puhaltaa helpotuksesta, jeee!! Jälleen kerran onnistui! Paljonkohan siinä säästin... aikaa ainakin tuhlaantui.

Eilen vesijumppareissulla poikkesin naapurikunnan kirjastossa ja löysin


JOULUPALLOT-kirjan :D:D hehheh, joku jo blogissaan hehkutti miesten pääsiäsisaiheista kirjaa ja minä vasta sain käsiini "menneen talven lumia"! Nooo, olenkin hämäläinen :D Halusin tutustua kirjaan ennen kuin mahdollisesti ostan sen ensi jouluksi... Tuo 101 ideaa-lehti vilkutteli puolestaan ruokakaupan lehtihyllyllä ja ajattelin palkita sillä itseäni ahkeruudesta vesijumpassa :D (parempi kuin jokin suuhunpantava!!) Mukavaa ajanvietettä tämä lehti, muttei mitään huikaisevia elämyksiä kuitenkaan tarjonnut.

Loppuun vielä pikaisesti napattu kuva, jolla ajattelin suunnata katseet naapurimaan "lilla prinsessaan":


yhtä hyvin kuva sopisi Ranuan jääkarhuihinkin :D Onnea molemmille emoille ja pikkuisille perillisille :D:D

2 kommenttia:

  1. Tärkeitä hommia nuo lumiukot mutta vau,että oikein autoja osaat korjata,minen ymmärrä autoista yhtikäs mitään ;D En osaa ees käynnistää.....

    VastaaPoista
  2. Minä EN todellakaan osaa vaihtaa autoon mitään osia mutta kerran kyllä olin montussa rumsteeraassa jotakin, kun miehen sormet ei mahtuneet. Mutta harmikseni en edes tiennyt mitä tein; onnistuin kuitenkin ;)
    Siksi ihailuni sinulle, että osaat!

    VastaaPoista