sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ruskaa lumisateessa

Päätin hiljaa mielessäni asettaa itseni (ainakin osittaiseen!!) lankojen ostokieltoon näin vuoden alussa. Saapas nähdä päätöksen pitävyyttä... ja olen kyllä sitä jo rikkonutkin :D ostaessani Novitan uutuuksia... Mutta siis OSITTAIN!! Siispä pengoin kätköistäni Toikan Ruska-lankaa, jota olen säilönyt antaumuksella muutaman vuoden. Mitähän niistä odotin tulevan? No, tumput tulivat:


Ruska on "erittäin paksua, liukuvärjättyä 100% villaa", kuten ohjevihkonen mainitsee. Kudoin puikoilla 8 ja toteutus oli tietenkin nopeaa, kun tein ihan perustumput. Värit puhukoot puolestaan. Huovuttaakin ne olisi voinut, mutta nyt kudoin ihan tavalliset.
Näillä tarkenee tällaisessa pyryssäkin, kuin tänään Pirkanmaalla ja suuressa osassa maata!Aika äkkiä peittyivät lumeen, kun hetkeksi kinokseen heitin :-)

Sain jo päiviä sitten tunnustuksen Aulilta, jonka blogi Virveriikka on pitkään ollut yksi suosikeistani. Poiketkaapa ihmeessä, jos ette ole vielä käyneet! Samaten Aulin oppilaiden töitä esittelevä blogi Kaarisillan käsityö on kiinnostava katsaus tämänhetkiseen koulukäsityömaailmaan! Tunnustuksessa pyydettiin jakamaan se edelleen muutamalle blogille - tulen tekemään sen myöhemmin, kunhan kerkeän paneutumaan ajatuksella asiaan :D Kiitokset vaan Aulille vielä kerran tästä iloisesta "lahjasta"!!

9 kommenttia:

 1. Tuo "osittainen ostokielto" on tosi hyvä juttu!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vain kauniista sanoistasi :) Minäkin pistin itseni ostolakkoon mutta muutama päivä sitten pistäydyin Tapion lankakauppaa ja yks kaks oli tilaus sisällä... Höh... Oon kyllä mahdoton tuossa suhteessa, täys lankaholisti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama "sairaus" päällä täälläkin :D...kun ei enää muista, mitä kaapeissa onkaan :)

   Poista
 3. Juu en tietenkään ostanut lisää lankaa, paitsi ihan vähän XD

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi... Ihanat noi lapaset.

  VastaaPoista
 5. Kivat lapaset. Ne varmaankin huopuvat käytössä juuri sopivasti, ollakseen lämpimät.
  Minäkin fanitan Aulia. Löysin onnekseni hänen bloginsa heti, kun aloitin tämän leikin.

  VastaaPoista