keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kun taas on aika auringon...

Pian menee aina tämä alkuvuosi ja taas on aika kantaa talvehtimassa olleet kesäkukat valoon ja lämpöön! Täällä on viime vuodelta tarkempaa juttua siitä, mitä nyt olen aloittelemassa.


Aika hoopon näköistä :D mutta tältä näytti mustanmerenruusuruukun sisuksissa, kun kaadoin talvehtineen mullan ja viime kesäiset kasvin jämät lajiteltavaksi. Kuivasta mullasta saa melko helposti hauraat kävyt irti ja aloittelemaan uutta kasvukautta. Harvinaisen isoiksi kävyt olivat kerenneet tällä kertaa...


osa oli jopa tulitikun mittaisia!! Poimin näitä 6 ruukusta yhteensä kymmeniä, jos en satoja! Markka-aikaan sanoivat näiden maksaneen 1mk/kpl... tuskinpa nyt ihan euroa kipale...!!


Tässä kukintaa viime kesältä. Minun kasvini on ns. vanhaa, hyvää, vankkaa kantaa, jollaisia ei enää ole myynnissä, ainakaan yleisesti. Kuten viimevuotisessa postauksessa kerron, niin tämä kukka on liki 20v. sitten saamani emokasvin jälkeläinen suoraan alenevassa polvessa!! Ei siis ihme, että vaalin sitä/niitä kuin perintökalleutta :D Pienellä vaivalla saan upeita kukkia vuodesta toiseen, kyllähän se kannattaa!

Olen unohtanut ihan esitellä "uimahallikassini", kun sen vihdoinkin sain väsättyä!


On kokoa ja näköä :D, mutta eipähän tarvitse monia kasseja kanniskella. Mukanani on aina kaksi isoa pyyhettä (hiuksille toinen), kaikenmaailman vartalovoiteet, vesipullo, uikkarit yms. joten tänne mahtuu nyt kaikki! Kylkiin ompelin painokuvia, joista alla oleva kala on ystävättäreltä saatu uniikkiherkku(!!), höpsähtänyt sammakko on Pia Westerholmin, samoin kuin toisen puolen kuvakin:


sammakkoa täälläkin! Jotenkin vesiteemaan sopivaa väkeä...


Sisuksissa ohutta, helpostiommeltavaa kerniliinaa ettei tarvitse kaikesta roiskeesta välittää.

p.s. Ilolla kerrottakoon, että Vuokko on selvinnyt tähän asti hyvin kovista pakkasista!!!!!!!!!!!

2 kommenttia:

 1. Tosi hieno uimahallikassi! Wau. Ja just kivat ja sopivat kuvatkin siinä. Hauska kassi niin on kiva mennä uimaankin.
  Kyllä tuollaista kasvia kannattaa vaaliakin, kauniit kukatkin. Niistä kävyistäkö sitten aina uusi kukka kasvaa, eikö vanha enää uudestaan kasva ja kuki?
  AH, kiva-kiva tieto Vuokosta! Ihana villikko.

  VastaaPoista
 2. Ihana kukka, kun kukkii!!

  Ja miten hieno kassi...☺

  VastaaPoista