sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Unelias alku tietänee virkeää loppuvuotta...:D


HYVÄÄ UUDEN VUODEN ALKUA KAIKILLE!! Olisiko tämä hyvä tapa siirtyä vuoteen 2012??? Jos katselisi siis maailmaa Mymmelin lailla :D (kyseessä tietenkin joulupukilta saatu uusin muumi-muki).


Muuten olen siirtynyt uuteen vuoteen matkimalla kummityttöni chihuahua-Veeraa (kuva jouluaatolta :D )siis nukkumalla jopa vuoden vaihteen ohi :P Syynä polveni, joka tietenkin juuri eilen rupesi kummasti kenkkuilemaan, melkein kyynärsauvoihin taas jouduin turvautumaan... mutta särkylääkkeitä jouduin napsimaan sen verran, että nukkumatti korjasi sohvalla kesken rakettien odottelun... vähällä oli etten lähtenyt jo päivystykseen koipea näyttämään :PP (tukoksen pelko...)

Noo, nyt on sitten koisattu osa Strauss-konsertistakin :D, mutta silti on jotakin UUTTA aloitettu:


Kummipojalle, joka huomenna täyttää 20v.!!!!!!!!!!!!!!! Eivät kylläkään huomiseksi valmistu, ainakaan molemmat, mutta eipä niitä armeijan "vihreissä" voisi käyttääkään :D Otan ne kyllä näytteille, jos menemme sotkuun munkkikahveille tapaamaan sankaria!

6 kommenttia:

 1. Toivottavsti kenkkuileva polvi paranee!
  Hyvää uutta vuotta ja mymmelimäistä asennetta!

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä kade tuosta Mymmeli- mukistasi :o)
  Mukavaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat tulossa. Ehkä sitä jalkaa kannattaa näyttää tohtorille, jos ei ala tokenemaan.

  VastaaPoista
 4. Veera on aivan ihana!!! Vaikka sukatkin on tosi hienot ja miehekkäät.Toivottavasti saat apua polveesi tavalla tai toisella.

  VastaaPoista