torstai 19. tammikuuta 2012

Bakerin kystan ja Hamsterin keralla

Kiitos kommenteistanne edellisen postauksen Vuokko-juttuun :D Olen hurrrjan onnellinen vaikeasta päätöksestä pitää Vuokko (sikäli kun nyt kissaa voi pitää/omistaa...)! Onneksi ilmat ovat suht `hyvin suosineet ulkoilmaelämää, tosin olen alkanut vahvasti epäillä Vuokon lajimääritystä..... josko se ei olekaan puhdasverinen kissa, josko siinä on iso osa JÄÄKARHUA??????(väri, viihtyy ulkona...) - Näköjään aina on vitsi väännettävä...:D

Olen hoidellut polveeni pesiytynyttä Bakerin kystaa (se sitä kamalaa kipua aiheuttaa), kuunnellut äänikirjaa (Veikko Huovisen Hamsterit!) ja mm. neulonut tumppuja.


Ystävätär tilasi lahjaksi hahtuvatumput. Mielellään oranssia, jota onneksi sain naapurikunnan kässäkeskuksesta. Koneessa pyörineisiin tumppuihin kirjoin vielä - kuinkas muuten! - spiraaleja violetilla ja punaisella.


Tässä puolestaan ommellut tumput, joista jo viimeksi mainitsinkin. Ystävättärelle "hienostelutumpuiksi" sävysävyyn talvitakin ja käsilaukun kanssa. Kirppishuivista. Tuntuivat miellyttävän :)

3 kommenttia:

 1. Oikein kauniita tumppuja! Tuo oranssi on minun ihan lemppariväri:D

  VastaaPoista
 2. Hih, kissakarhu;) Kerro sitt joskus onko se tottunut uudelle ruokakupille.
  Kivat nuo ruutulapaset.

  VastaaPoista
 3. Oranssit tumput ilahduttivat kovasti lahjan saajaa ja ruututumput odottaa kirppislaukkua,joka jäi lumen "alle" mökille

  VastaaPoista