tiistai 10. tammikuuta 2012

Nyt otetaan mittaa.......


Sainpahan minäkin valmiiksi edes yhdet tumput! Ufoiksiko näitä kauan kaapissa lojuneita puolivalmiuksia kutsutaan... Päätin väkertää ensin nämä loppuun ja sitten aloittaa uudet. Mallineule vuosia sitten Villapallon blogissa nähty, nyt kun etsin niin en enää löytänyt ko. mallia, muita hienoja kylläkin! Lankana "vanhentunut" Novitan Colori ja Wool (musta).


Sitten operaatio "Vuokkoon"... jatkuu siis edelleen, joku jo kyselikin asiasta... Olen ollut piittaamaton sen edelliskerran loukutusyrityksen jälkeen, enkä ole jaksanut houkutella kissaa uudelleen ansaan... olen ruokkinut sitä säännöllisesti loukun ulkopuolelle - tyhmä juttu! Nyt kun pakkaset kunnolla alkoivat täälläkin aloin hätääntyä! Eläinvalvoja oli napakka ja neuvoi minua ottamaan käyttöön "opettajamaiset" kärsivälliset, mutta tiukat otteet... Ruokaa VAIN loukkuun!


Tämä kaikki on vain kissan parhaaksi, kyllähän minä sen ymmärrän...mutta...kun... karkaamiskerran jälkeen latasin loukun ohjeiden mukaan uudelleen kuten tässä: kangasta pohjalle (sisäänmenoaukko oikealla) ja ruokakippo päätyyn korokkeelle. OK. Kankaan päälle houkutuspaloja sinne tänne johdattamaan kissaa laukaisualustalle (ruokakipon edessä, lakanan alla). OK. Vakoilin ikkunasta. Kissa tulee haistelemaan loukkua.....kiertää sen... menee suuaukolle.....JA VETÄÄ HAMPAILLAAN KANKAAN RUOKINEEN ULOS LOUKUSTA!!!!!!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................:D EI MIKÄÄN TYHMÄ KISSA!!! Mutta tässä sitä nyt ollaan... kissa edelleenkin pakkasessa...:P


Kaiken tämän farssin sekaan vielä tämäkin kommellus: loukutettuna VIERAS kissa!!!!!!!!!!!!!!!! Taatusti naapuruston kissojen keskuudessa kiertää huhu, että siellä sitä saa hyvää ruokaa.... Ja Vuokko nauraa partaansa jossakin puskassa...........:D:D

JATKUU.............

5 kommenttia:

 1. Ihana Vuokko. Silti on niin hyvä asia, että annat sille ruokaa. Siskollani Paulalla oli kansssa epäonnistuneita loukutusyrityksiä, kissat on fiksuja, vaikka sitten olisi kova nälkä!

  VastaaPoista
 2. Juu, minä sitä kysyin joulun tienoilla. Jännityksellä aina odotan kuulumisia. No jopas on fiksu katti! Kyllä sä sen vielä kiinni saat. Kesäkissa taitaa olla kun ei oo perään kyselty.

  Lapaset on kivat, hyvä se on ufot tehdä pois kuleksimasta.

  VastaaPoista
 3. Naapurin kissa näyttää siltä, että on tottunut häkissä olemaan. Onkohan se joku näyttelykissa:) Vuokko on fiksu ja varmaan päättänyt jäädä teille!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista