lauantai 28. tammikuuta 2012

Minä hurahdin

Esittelyssä tänään uusin kassini, olkalaukku. Mikä kumman himo niihin naisella oikein onkaan?? Heti kun näin Virpin blogissa maanmainioimman jämälankalaukun, tiesin, että TUO!!!  Mainostinkin jo Virpille, että matkittu on :D... ja tässä teillekin tulos:


Aikamoisen ihana, mielestäni!! Muodoltaan pulleampi kuin esikuvansa, mutta sopii tekijälleen :D Tässä vielä ilman lyhyttä hihnaa. Tuo olkahihna on napattu laukusta,


joka kirppiksellä syksyllä huuteli "ota tästä"-kärryssä!! Ja minähän otin, kun ilmaiseksi sain (sulovilen-ilmiö...)! Nahkainenkin vielä!! Ajattelin jo silloin hyödyntäväni nimenomaan tuon hihnan, vaikken ollut Virpin jämälankalaukkua nähnytkään!

Lukkolaitteen olin ostanut pari vuotta sitten messuilta. Siinä oli rei`itys, johon laukkuosan sai ommeltua kiinni. Minulla kun on ennakkopelkoa niitä "vasaroitavia" versioita kohtaan.... tosin sormet verillä sujui tämän ompelu... pari silmäneulaakin sain katkaistua :D Ompelin mustalla kalalangalla, joka kulkee työssä muutenkin koko ajan värillisen villalangan seurana virkkauksessa. Villalankana pääasiassa Nallet ja Woolit, koukkuna nro 3. Aika napakkaa tein, muttei laukusta silti tullut mitään painonnostovälinettä :D Olkahihnan kiinnitykseen katsoin mallia Virpin kuvista, avainrenkaisiin virkkasin kiinteitä silmukoita, joista sai ommeltua ne kiinni laukun sivuihin. Toimii hyvin!


Lyhyemmän hihnan tein mustan villalangan ja kalalangan yhdistelmästä virkatuista kolmesta kjs-ketjusta, jotka letitin yhteen. Sen saa helposti vaihdettua, jos osoittautuu surkeaksi ratkaisuksi...

Olen suunnattoman kiitollinen ideasampo-Virpille, joka esitteli tämän herkullisen työnsä meille kaikille!! Kannattaa muutenkin vierailla hänen blogissaan, jos ei ole sinne vielä osunut! Aikas mahtavia ovat mm. oppilastyöt, joita siellä esitellään!

9 kommenttia:

 1. Kaunis laukku - kauniimpi ja raikkaampi väritykseltään kuin malli, ONNITTELUT :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS!! mutta taisit nyt kyllä vähän hupsia :) värit kirkkaammat ehkä siksi, kun kuvat on otettu ulkona :D

   Poista
 2. Laukussasi aivan IHANAT värit! Todella!

  VastaaPoista
 3. Ihmekkös tuo kun hurahdit,tykkään minäkin!!

  VastaaPoista
 4. Ihana!!! Minäkin haluan!

  VastaaPoista
 5. Ihana muumimamma-kassi!Muoto ja värit pelaa upeasti yhteen :)

  VastaaPoista