sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kahvakuulia joulukuusessa

Päivien hieman pidennyttyä on enemmän aikaa luonnonvalossa kokeilla kirjovirkkausta, josta olen viime vuosina saanut ilahduttavan, uuden kokeiltavan alan! Se on helpompaa kuin kirjoneule, mutta vaatii kunnon valaistuksen. Löysin netistä tänne ja johan alkoi mielessä muhia!!


Pidän hurjasti tästä vanhemmiltani ajat sitten saadusta olkipukista ja kun näin aiheeseen liittyvän joulupallon niin pakkohan sitä oli kokeilla!

Ensin luin ohjetta hiukan väärin ja tuloksena oli


lähinnä KAHVAKUULA..........:D huomattavan suuri ja omituisen muotoinenkin!!

Kokeilin uudelleen ja aikaansain astetta pienemmän, muttei vieläkään ihan palloamaista muodokkuutta:


Siellä ne nyt kuitenkin neulottujen pallojen seassa muistuttavat tästä - siis viime vuoden joulusta! Kuten näette, kuusi seisoo edelleen - ei permannolla, vaan tuolilla, varmaan Nuuttiin asti, koska ei rapise yhtään!!

3 kommenttia:

 1. Hei, kävin katsomassa linkin ja olipa kivoja nuo pallot virkaten. Pidän tuosta kirjovirkkauksesta, täytyy kokeilla jos ei nyt heti niin ainakin lähiaikoina.
  Tarviiko se nyt ihan pyöreitä ollakkaan, kun on muuten kauniita.

  VastaaPoista
 2. Kivat pallerot, muistais sitt vaan ajoissa noita kokeilla ens jouluks tehdä. Jos mä vaikka kesällä sitt . . .

  VastaaPoista
 3. ihana kahvakuula.....nyt olis tarvis kaksivuotiaalle saada TUMPUT,jotka pysyis lapion kahvassa ja olis lämpimät,kun kaikenmailman rukkasilla ei saa edes lumilapiosta otetta,ja nyt täytys lapioida nuoruuden innolla,kun sitä lunta tuli...PEUKALON täytyis olla sopiva eikä hirmuiso.

  ja vielä...se kangaspaketti näytti kuvissasi niiiiin kauniilta,olin iloinen,,kun se pääsi maailmalle

  VastaaPoista