perjantai 12. elokuuta 2011

TARTTISKO TEHRÄ JOTAIN???

Hihiii!!!!!!! HEipPa tAAsss kaiKki mun kaVerit!!! PiiiiiTkÄÄstä aikaa pääsIn saLAa livahTaan täNne! HMPH ku on unohTunnu tää KiRRJtustaito TÄllä masiiNnnalla, mutta Koittakaa yMmörtöä..:D juu, kummulla on ollu ihAn oikEesti kiiRus, kattOkaa ny, kun toi EmäntÄ vaa HössÄä noittEn LankahommieN kans...nii jää täÄ mUU hOmma renkIpoiJJaalle! Vai EttekÖ ussko!?? Pari esimeRkkiä sitte:AikasmOine masiina tää! Kamalaa Mölöä pitää...OnneKs vaaRi lainaS noitA kaiutti...eiKu kuuloTtimia ja MuMMu saappAita nii johan toimii ILMAN EMÄNTÄÄKI, HUOM! HUOM!


entäs sitte tOi kasvihuone?? OikeeN mukAvan lämmin paiKKa meirän herkkuJen miälestä, juu! Riittää siältä vähän MuiTtenki suuhun :D Tännään emäNtä ihan KiLJU ku näki ekan OmankasvattaMan (vai oman!!) kurkun:


No eijo kylä minkään direktiivin mukane, mutta kaisse silti Maistuu!!Yhä yyylös yyrittää... emmä ymmärRrä miks emäntÄ sai Jonku KiLjumiskohtaukSen taas... piti vaa tarkistaa ettei RÄnneissä oo liikaa moskaa, hmmh...Kunnei rEnki saanu kerran Rauhass hommaiLLa nii Renki lähti SITTen raNNalle LOikoon! Jokin Roti sitä tarttee olla! tOI  komee pipo ommuuten sen armeijakaverin vanha, emäntä teki sen sille kummipoijjaalle sillon ku se oli meikäläisen KOkone! Aurinkolasit o saatu sitte siltä emännän kummitytöltä, meikä kyllä ymmärtää niiTä, joilla AINa o isomPien sisaRusten vanhoja kamoJa....


Ihan oikEesti tää renki ON välillä huOlissaan tosta eMÄNNästä... vai mitä SanottE TäStä:  se ku oli lomallaan MiLLon koiran, millon talon, millon jonku iHMisen vahtina, nii se keRäs joka PaikastA noita VanHoja lehtiä. IhMiset oli AINa ilosia kunne luuli eTTä emäntä ovvieny niitten lehret paperinkeräämölle, MUTTA KU EIIIII!!!!! Heh...siälä ne kohta roikkuu emäNNän tai jonkummuun KAULASSA ne vanhat lehret!!! Siis iHan KuMMaa touhuA...

purKKikaupalla  se väsää tämmöttiä helmiä, EMMÄÄ voi KÄsittää...TARTTISKO MUN TEHRÄ JO JOTAIN???
2 kommenttia:

  1. En tiedä tarttisko tehdä jotain mutta mun varmaan tarttis kun en ole vielä onnistunut tuollaista renkipoikaa saamaan!

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköinen renki on, mutta ei kyllä noin pientä pitäisi tikkaille komentaa.

    VastaaPoista