maanantai 29. elokuuta 2011

Käyntikortti kuntoon

Eikös eteistä sanota talon käyntikortiksi?? No, ainakin se antaa sen ekan vaikutelman huushollista ulkokuoren ohella. Tässä matalassa majassa se on koko kesän ollut kuin pommin jäljiltä... surkeaa tunnustaakin...


Nyt osui sopiva ukkossateinen iltapäivä ja Sinisukka sai jostakin tarmoa käydä tämän ahtaan ja pimeän kopperon kimppuun! Matot oli pesty jo aiemmin ja ne odottivat liiterissä valmiina.

Olen jo pitkään suunnitellut lisänaulakoita ja niitä olikin kertynyt kirpputoreilta:


kuten tämä ikea(??)lainen lastennaulakko, niin sinisukkamaista tyyliä että!! Roikottaa nyt sukkahousuista virkattua varakassia (joka venyy uskomattoman pitkään alaspäin :D) ja Tenavat-aiheista hienostelusateenvarjoa (ihan röyhelö reunassa!!).

Toiselle seinälle ruuvasin tällaisen häkkyrän:


ajattelin ensin pujotella noihin reunoihin jotakin, mutta toistaiseksi se säilyttää tuollaisenaan hanskoja, huiveja yms.


Pahoin pelkään siihen kerääntyvän kaikenlaista kamaa... onneksi pieni tilpehööri ei siinä pysy!Löysin alkukesästä vanhempieni autotallista paketista kenkätelineen, jonka taiteilin pelastamaan lattiatilaa ainaiselta kenkävuorelta! Muutaman hikipisaran ja voimasanan plus vasaran tuon kasaaminen vaati.... on se kumma, miten olikin kenkku kapine!!


Nyt, ukkosrintaman ohimarssin jälkeen, saan hyvällä omallatunnolla keskittyä netissä kököttämiseen kun eteisen läpi mahtuu taas kunnolla kulkemaan :D

Tervetuloa kovasti paljon uusille "virallisille" lukijoilleni!!! Toivottavasti viihdytte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti