torstai 18. elokuuta 2011

Aarteita sylintäydeltä

Jaahas, täällä kävi taas joku "tärkeilyintoinen" päivittämässä blogia... heti kun emännän silmä välttää...!! No nyt palataan arkeen (valitettavasti!!)! Ja aiheeseen "kirpputorit"! Pitkästä aikaa tuli poikkeiltua ko. paikoissa viime sunnuntaina. Lähdettiin ystävättären kanssa perinteiselle "hihitysreissulle" Iittalaan Naivistinäyttelyyn! Se on kyllä kesän kohokohtia, harmi, ettei kuvia voi esitellä täällä... toivottavasti moni näki mm. veistoksen "Alexander Stubbin koira" tai Raija Nokkalan herkulliset maalaukset! Hyvä mieli jatkuu pitkään!



Hyvä mieli jatkuu sikälikin, että tulomatkalla kirppis nro 4:ltä eteeni putkahti kolme täyspitkää verhoa a`la Marjatta Metsovaara yhteensä huikeat 5 euroa KAIKKI!!! Hieman on kulumisjälkiä, mutta tuohon hintaa voipi ollakin vaikka reikiä!!



Tässä on taasen tapettirulla, joka jäi käteen eurolla tiistain kierroksella naapurikunnassa. Sillä päällystää monet laatikot, jos ei peräti seinään iske!



Nämä puolestaan suorastaan suorastaan työnnettiin syliini!! Ystävä muuttaa pienempään asuntoon ja ilmoitti antavansa nämä plus pari kassillista muutakin minulle, JOS KELPAA! Ja ainahan tuollaiset kelpaa, ihan nolotti vastaanottaa noin upeaa tavaraa... tuo puulatikko jo yksinään on MAHTAVA!! Ihana, rakas ystäväiseni, KIITOS tätäkin kautta!! Tuo pannumyssy (ylinnä) saanee vihdoin aikaan keräilykohteen! On niitä muutamia jo ennestään, noita vanhoja, kauniita, mutta nyt oikein päätöksen kera! Ruskea nallekuvioinen vauvanpeitto päätynee kassiksi ja kirja kauniine kansineen altsuksi tai muuhun taideteokseen. Inspiroivaa siis!!

1 kommentti:

  1. Mahtavat verhot! Olisin kyllä heti ostanut jos olisi osunut kohdalle.

    VastaaPoista