maanantai 1. elokuuta 2011

Elokuun alkua

Elokuuta vaan kaikille! Erityisesti rakkaalle kummitytölle, jonka syntymästä tänään on kulunut 28 vuotta!! Muistan sen päivän hyvin, sillä kärsin kovasta päänsärystä tietämättä, että serkkuni on juuri synnyttämässä mulle kummilasta :D Olimme sopineet etukäteen, että minusta tulee lapsen kummitäti.Tässä kummitytön maanmainio Veera-vesseli, lyhytkarvainen chihuahua, kummitädillä hoidossa kolme päivää viime viikolla! Ei tullut aika pitkäksi kummallakaan :D:DLupasin kuvaa rippilahjasta, jonka tein veljentytölleni. Valitan kamerani "onnettomuutta", sillä ei saa lähikuvia... mutta kuitenkin: virkattu risti. Materiaalina isäni työkalupakista poimittu seitinohut kuparilanka kaksinkertaisena, koukku 1.5. En ole kummitäti, joten saatoin antaa tällaisen kokeellisen version! Ei ollut mitenkään mahdoton virkata, mutta tein silti koekappaleenkin!Vielä uudelleen 5 huivin mekkoni! Ystävätär kommentoi ettei kuvista saanut selvää miten hienosti (???) mekko laskeutuu päällä, joten puetutin mallin (minua runsaasti hoikemman!!) ja yritin saada vähän parempia kuvia...Tuo päälimmäinen huivi hiostaa, tekokuitua kun on, mutta kuitenkin se on se piste i:n päällä! Tykkään ja moni muukin on tykännyt! Värit ovat jälleen kerran heleämmät luonnossa!Elokuu lähti muuten käyntiin näin! Puolen tunnin saaliina poimurillinen metsän aatelia! Jatkuu huomenna, siis marjastus!

4 kommenttia:

 1. Se on jännä, että ne kummilapset muuttuu yks kaks vanhoiksi... Mustikat ja huivimekko on ihan samaa värimaailmaa! Hyvää elokuuta!

  VastaaPoista
 2. Koiruliini näyttää tyytyväiseltä.. Onnea mustikoitten keräilyyn!

  VastaaPoista
 3. Kaunis koiruli ollut sinulla hoidossa. Onnea mustikan poimintaan, täällä niitä ei tänä kesänä löydy kuin yksi siellä, toinen täällä.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista ja tervetuloa lukijoiden joukkoon Mummeli!! Mustikoiden poiminta jäi alkuviikolla tuohon yhteen kertaan, kun puutarhamarjat "kävivät päälle"!!! Mutta metsä odottaa :D

  VastaaPoista