lauantai 27. elokuuta 2011

Ollos huoleton, poikas valveill`on


Valajuhlassa Parolannummella: valaa vannomassa kummipoika ja n. tuhat muuta alokasta, katsomassa vanhempansa, kummitätinsä ja yli 3000 muuta kiinnostunutta! Melkein hellettä, mikä oli tietysti parempi kuin vesisade! Viimeksi samassa tilanteessa 80-luvulla kummipojan isän, veljeni valajuhlassa! Kuvassa ei näy tuttuja, mutta alokkaamme sattui seisomaan hyvin lähellä oikealle päin.

Valan esilukijana toimi Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen! Se meni kommelluksitta, kuten myös muu juhla, kunhan juontaja oli useita kertoja painottanut yksinkertaisia ohjeita kuten: " Yleisön tulee pysyä lippusiimojen takana"....tai "Ohimarssi on ohi vasta kun soittokunta on tullut viimeisenä, älkää rynnätkö soittokunnan eteen".... VOI APUA... käsittämätöntä, ettei aikuisyleisö osaa käyttäytyä.... oli kuulemma pakko muistuttaa näin monta kertaa edellisvuosista viisastuneina....melkein kuin jossain lastentapahtumassa....


Noo, alokkaan tai nykyisen viestimiehen kaappi oli kuitenkin moitteettomassa kunnossa! Villasukatkin oli jo jaettu, mutta "en saanut sun tai mummun kutomia"! Kudoimme äitini kanssa talvella muutamat parit sukkia "operaatio villasukkaan" ja käytin silloin sovitusmallina ko. viestimiestä!

Lopuksi sotkuun munkkikahveille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti