sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Tilkkuleikkiä

Leikitty on! Leikittypä hyvinkin!  Leikkihän tekee tunnetusti hyvää sydämelle ja sitä kautta koko ihmiselle, jos ette sitä vielä olleet hoksanneet :DLeikkikohteeni, vassåkuu!!! Työhuoneeni oviseinä. Alunperin tylsä valkoinen lastulevyseinän pätkä, vinosti muuhun huoneeseen nähden, leveyttä kaikkiaan n.144 cm, korkeus normaali. Hyvä kohde kokeilla pitkäaikaista haavetta: tilkkutapetointia!!! Onkohan sellaista termiä olemassakaan??

Omistan rakkaan kälyn, joka vuosia on kantanut "naton joukoille" poistettuja tapettimallistoja! Olen säästänyt ja säästänyt parhaita paloja ihan tätä kokeilua varten! Nyt sen vihdoin toteutin, muiden ällistykseksi....Molemmin puolin ovea liisteröin n. 40 cm korkeita tapettipaloja, osa lyhyempiäkin, joten reunat eivät mene tasan oven eri puolilla! Saapa nähdä kauanko moista ilottelua jaksan katsella, mutta seinä on sitten helppo piilottaa maalin alle! Oven reunalistat puuttuvat vielä, mutta oli ihan pakko esitellä teille ennen viimeistä silausta.Erityisesti tykkään tuosta alimmasta kukkatapetista. Siinä on jotain niin 60-lukua kai...

Tästä(kin) leikistä jäi oikein hyvä mieli ja odotan innokkaana reaktioita vierailijoilta.. etenkin kun yksi seinä on maalattu apilanvihreällä ja alkovi porkkananvärillä....... Yhtä värikästä eloa teillekin :D:D!!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos, on jo. Keittiössä :) Kuka nyt viitsisi laittaa koko seinää yhdellä tapetilla. Tosi hyvä seinä!

    VastaaPoista
  2. Näyttää tosi hienolta! Miksi aina pitäisi olla samanlaista? Tää on hauska!

    VastaaPoista