tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tikkutiistaina

Sain vihdoin siirrettyä suurimman osan käsityökirjoistani työhuoneeseen! Huoneessa on (yläkerrassa kun ollaan) taitekatto molemmilla sivuilla, jolloin täyskorkeille kirjahyllyille pitää räätälöidä paikat tarkkaan. Tämäkin hylly kiersi huoneen pari kertaa kunnes palasi alkuperäiselle paikalleen :DNyt sen loppusijoituspaikka (hehheh...) lienee tässä oven vieressä, heti sen takaa lähtevät huoneen ainoat komerot. Sain parista sukulaisen remonttikohteesta näitä hyllyköitä, mutta hyllylevyjä pitää saada lisää. Alaosassa on ovellinen kaappi.Poimin remontin keskellä hyllystä esittelyyn yhden suosikkikirjoistani: Raili Myntin Pehmeitä leluja v:lta 1982!
Olen tehnyt kirjan ohjeilla useita lahjaleluja sukulaislapsille.  Kuvassa Pupu ja Viljami Kettunen yli 10 vuoden takaa! Lelujen ohjeet ovat selkeät ja ulkoinen olemus hyvin luonnollinen. Pidän tästä ketun kaavasta aivan erityisesti. Kirjasta opin ompelemaan pehmoeläimille silmiksi aina puuhelmet eikä mitään muovisia "lasisilmiä"!! Näin katseen saa luonnolliseksi. Tietysti joskus applikoin silmät kankaastakin.Tähän lopuksi vielä salaa ottamani kuva: MITÄ IHMETTÄ tässä on tekeillä????? Ollaan kuulolla...

3 kommenttia:

 1. Minulla on tuo pehmoeläinkirja ja koulussa olen tettänyt monen monta kettua ja sitä isoa Pentu-koiraa kanssa. Sitä mitä tuo nalukka puuhaa en kyllä tiedä, näyttää ihan kuin olisi tekemässä potkuhousuista lakkia!

  VastaaPoista
 2. Ei kai tuo nalle yritä naamioitua pääsiäispupuksi?

  VastaaPoista
 3. Nalle huppana leikkii rinsessaa...koska niin tein minäkin pikkutyttönä!(Ei nyt itseään kunnioittava nallukka pupuksi pukeudu, eikä lakkiakaan enää kohta tarvita ;D )

  Tuo kettu on kyllä yliveto!

  VastaaPoista