keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kellokeskiviikkona

MEISTÄ KANS KUVA!! OTA MEISTÄ KANSSA, HEI!!


No niin, kun antaa pikkusormensa.... eihän tuota huutoa kukaan kestänyt :D että vassåkuu vaan kellokeskiviikon pehmo-otuksia! (Ja näitähän riittää...) Vasemmalla 80-luvun Käsityökerholehdestä 90-luvulla virkatut nallesiskokset, sitten 2000-luvun pesukonehuovutettu vihreä pitkäsääri, sitä tukee kummipojan Mauri-pupu (tehty kuuluisan Milla-pupun mallilla, nykyään kai Miffy??) ja oikealla sammakko ( Anu Harkin ohjeella). Edessä vas. sammakon kaveriksi tehty sisilisko (oma idea) ja oik. näkyy osa haukea.


Kirjaesittelyssä nyt toinen loisto-opus pehmojen valmistukseen: Kirsti Hallamaan Kirstin kankaiset kotieläimet v:lta 1984. Hauki on tästä kirjasta, tosin roimana suurennoksena. Mahtava kokoelma navetan eläimiä plus tietenkin tutut kissat ja koirat höystettynä kaloilla ja linnuilla... niin ja mollamaijoilla ja.... tutustukaapa itse!!Sisilisko-Sisin neuloin sammakko-Samin kaveriksi Marjatta Kurenniemen "Oli ennen Onnimanni"-kirjan sankareiden innoittamana lasten leikkeihin ja erään kevätjuhlan näytelmään! Muistuttaa ikävä kyllä hiukan suuresti inhoamaani rottaa....:P


Tämän hauskan kankaanpalan löysin kirpparilta viime vuonna! Tampellaa, muuta tietoa ei hulpiosta näe. Aitoa kuitenkin!! Ja 60-luvulta?? Että kotkotkot vaan teillekin!

3 kommenttia:

  1. Meni näköjään oikeat ja vasemmat sikinsokin...:D

    VastaaPoista
  2. Meillä on kaikki samat pehmokirjat. Minullakin on tämä ja tämä on kyllä niin hyvä kirja. Itseasiassa siitä ei olla pitkään aikaan tehty mitään, kiitos muistutuksesta!

    VastaaPoista
  3. Tosi hauska kangas ja kivoja nuo pehmot!

    VastaaPoista