sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pupun hommissa

HEEEIIIII!!!! Piitkäästäää  aikaa Minä täällä taas meikäpoika Simeoniiiiiii!!! Emäntä katos jonnekin suvun pippaloihin ja jätti koneen vartioimatta....:D:D (miiikseiii tässä oo kunnon näppäintä...sellasta tassun kuvaa junou). Juu että pääsi meikäpoika tas jutusteleen vähäsen!On juu ollu kiireitä kun tarttee tuurata tota pääsiäispupua, mokoma otti ja lähti lomalle tää aluevastaava! Aatelkaa ny, kesken kiireisimmän ajan...oli kattonut väärin pääsiäisen kalenterista ja varas matkan jonnekin pääsiäissaarille, kai se oli... Nii sitten meikä - kiltti ku on - nii yrittää paikata minkä pystyy.... Emäntä autto sen verran että virkkas tollasen valkosen pupun kaveriks, mutta eihän tollanen vastasyntyny rääpäle jaksais koko aluetta hoitaa!! Tässä sitä sitte pompitaan hiki hatussa/sukassa/korvissa ympäri laajaa vastuualuetta...huh huhEmännyys lainas reksiviitaks tollaset isot munat, jotka se on joskus tehny tilkuista! Sinne sisälle voi piilottaa melkein mitä vaan, siinon vetskari yhellä sivulla. Aika hyvä idea, jostain kässälehdestä, sano. Lapset kuulemma kovasti tykkää ku sen voi tollai avata ja sulkee. Ja pehmeeki se on, vanua välissä (mitä se sitte tarkottaakin, minkä välissä??). Ku koko kierros oli hoideltu nii meikä huokas hetken laiturilla: kattokaa ny tätä keliä!! Vesiki on nii sininen että!! Ja HUOMATKAA: uus takki!! Meikäpojalla on UUS TAKKI!!! Kuvassa ei taida näkyä, mutta tossa nappirivissä on kollegan karhuherra Paddingtonin kuva :D:D Ei silti että meikä olis jotenki merkkiuskollinen....emäntä vaa oli hoksannu tollasen jollain kirpputorilla! Kelpaa meikäläiselle!!Tässon ton emännän keräämiä oksia, se sanoo niitä pajunkissoiks, mitä meikä ei tajua ku kissoja ei mailla halmeilla, mutta kummiski tämmösiä ny koko ämpärillinen. Se kerää niitä joka vuosi lisää eikä heitä noita vanhoja pois (ihan kumma). Kuiteskaa se ei laita tonne ämpäriin vettä, tiättekö miks?? No ku sillä on toi al... ala...allerogi...ei ku toi allgeria noihin kaikkiin pöliseviin puskii, juu. Nii ny ne ei pölise ku ne ei saa vettä. Aina sitä oppii uutta, näinki vanha ukkeli!!

ILOISTA PÄÄSIÄISEN JATKOO VAAN TEILLEKI!!

2 kommenttia:

  1. Hyvää pääsiäistä vaan sinullekin! Olipa kiva nähdä sua pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Sulle pitäisi ostaa kirjoituskone tai muu samansuuntainen hilavitkutin,että saisit kirjoittaa kirjan arjen aherruksestasi,kun olet noin kovin näppärä tarinoimaan.
    Siten saisit tarinoida enemmän ,eikä aina tarvitsisi odotella että saa virallisen viran ja sijaisuuden kertoakseen seikkailuistaan. IHAN TOTTA!!! t:se meloni

    VastaaPoista