keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuna 2013

Oli tarjolla ....

...uudet vappusukat! Eikös kaikilla tytöillä kuulu olla uudet polvisukat kun juhlitaan kesän aloitusta??? Tällaiset vähän varttuneempaa osastoa olevat tytöt turvautuvat elämänkokemuksensa perusteella 7-veljeksestä neulottuihin luomuksiin, heh! Noilla vois hyvinkin osallistua väripeiliin - tietänette sen lapsuuden leikin :D - olis ainakin kaikkia värejä... Äidin kutomat, melkein kokonaan! Kaikkea mahdollista loppukerää satunnaisesti sommiteltuna - just sopivat meikämammalle!


...häikäisyä oikein olan takaa!

... oikeita kukkiakin - valkovuokkoja!

...satukirjallinen vappujuttuja! Ekaa kertaa ostin Tampereen teekkareitten Tamppi-lehden - no, kun kerran oma kummipoitsu sitä myi! Epäili kyllä kaupatessaan, etteivät jutut ole oikein "sopivia" kummitädin luettaviksi - :D!!! Ostin silti!

Pakettiin kuului myös mm. kirja levylle luettuna ja risteilylahjakortti! Teekkaripoitsu itse kastautui muiden mukana Tammerkoskeen tänään päivällä!!! En kuitenkaan änkeytynyt kaupunkiin siihen hulinaan katsomaan! Riittää kai kun olin 21v. sitten niissä ekoissa kastajaisissa kannattelemassa 7-kiloista (!!!!!) kullanmurua papin pirskotellessa vettä  ja lausuessa pojalle nimeä :D

Ai, juu - mustanmerenruusut ovat kukkineet jo kolmatta viikkoa! En muista, että ennen olisivat näin aikaisin...
5 kommenttia:

 1. Sukat iloiset kuin vappuhuiska, ihan sopivat iloiseen kevääseen.
  Mustanmeren ruusu kukkii niin kauniisti

  VastaaPoista
 2. Valkovuokkoja en ole minä vielä nähnyt! Enkä kyllä mustanmerenruusuakaan. Oma projekti mustanmerenruusun kanssa on hyvin vaivainen.
  Nuo väripeilisukat ovat tosi makeet, niillä voittaa joka kierroksen :)
  Uskallatkos tuon tampin vielä lukea/kuunneella?

  Kiva kun täällä oli tas juttua!

  VastaaPoista
 3. Hurmaavia valkovuokkoja ja ihanat sukat , niiden värikirjo nostaa mielialaa.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on vappua juhlittu villasukat jalassa - vaan siun on kyllä paljon iloisemmat :) (tunnustan, että omissani on myös reikiä...)
  Valkovuokkoja ei meillä näy oikeastaan koskaan -harmi, sillä ovat varsin ihania! Iloista toukokuuta!

  VastaaPoista
 5. Vauts, kivan värikkäät sukat.

  VastaaPoista