maanantai 20. toukokuuta 2013

Vuosikymmenen (-sadan???) löytö

Vai mitä sanotte tästä ostoksesta, jossa on kangasta 8.2 metriä (kuvassa kaksinkerroin)...

leveyttä 125cm...

värit niin heleät ja kesäiset ja materiaali...

100% SILKKIÄ!!!!!!! Ja hyvin laadukasta sellaista, sanoi myyjäsetä...

Mitäkö maksoin??? Uskotteko jos sanon, että n.80 c/metri... siis 0.8 EUROA METRILTÄ :D Koko 8 metrin pala 6 euroa!!! KUUSI EUROA!

MITÄ???MISSÄ???MILLOIN???
Viime viikolla Kangastus-tukkuliike Kangasalla ilmoitti varaston tyhjennysmyynnistä muutaman päivän ajan. Onneksi osuin paikkakunnalle muissa asioissa ja poikkesin :D Myymälän takaosassa oli isot korit palakankaita a`6e. Bongasin HETI aneemisten verhopalojen joukosta jotakin värikästä. Ja sitähän riitti ja riitti, mutta vein sen kassalle kysyäkseni onko sekin todella 6 euron pala. Tunnistin sen heti silkiksi, mutta epäilin tietojani... Myyjäsetä ihmetteli löytöäni ja katsoi minua tiukasti silmiin:" Tämä on kuule laadukasta silkkiä!" Nyökkäsin leveästi hymyillen :D Setä löi ostokseni kassaan ja sanoi arvelevansa palassa olevan n. 3 metriä kangasta. (!!!!!) Maksoin ja aloimme suoria epämääräistä myttykasaa suoremmaksi JOLLOIN myyjäsedän ilme valahti :D "Ohoh minkä löydön olet tehnytkään... mitäs jos annan sulle euron takaisin ja sinä annat puolet kankaasta takaisin..."

 Kilttinä tyttönä katsoin hiukan alistuneena myyjäsetää, mutta en LIIAN kilttinä! Joku toinenkin myyjä siinä kävi ihmettelemässä upeaa kangasta! Ja päättäväisesti tungin ostoksen kassiini myyjäsedän mutistessa, että täytyypä tarkastaa vielä ne palalaarien kankaat uudelleen...:D Toivotti vielä uudelleen tervetulleeksi loppuviikolla ostamaan uusia silkkejä - ihan huumorimyyjä siis!!! Sillä tuskinpa sieltä enää lähti palaakaan moiseen alihintaan, hihhih!!!

Että melko hyvä ostos siis!4 kommenttia:

  1. Hyvät hyssykät! Jopa oli hyvä löytö

    VastaaPoista
  2. Voi tuo on vuosisadan löytö ja olet sen onnellinen omistaja.Tuosta saa melkein mitä vain, ole harkitsevainen . Nuo värit ovat herkkuja.

    VastaaPoista
  3. UPEA kangas, ja edullinen hinta. Mitähän ihanaa sie tuosta loihditkaan.

    VastaaPoista