maanantai 27. toukokuuta 2013

Toukokuu on...

... parasta aikaa kerätä talteen vitamiineja talven varalle. Minä suosin nokkosta, jos joku ei vielä ole sitä huomannut :D

Säilöttävät huuhtelen ja kuivaan paperin päällä (kylmässä) saunassa lauteilla; tuoreet kiehautan ja silppuan ruokaan...

kyllä tuore nokkonen on aina mahtavaa ruokaa talven jälkeen! Eilen hemmottelin veljen perhettä nokkosletuilla - jopa miesväki tykkäsi! No... paistoin ne voissa... :D


3 kommenttia:

  1. Minäkin olen tosi nokkoslettusien ja munakkaiden ystävä. Nykyisin sekin kuuluu minulta kiellettyihin ruokiin. Sääli.

    VastaaPoista
  2. Kevät saa ihmisen ihan villiintymään.

    VastaaPoista
  3. Nokkonen on terveellistä ja hyvää, ja kun sitä tarpeeksi syö niin ei jää kitkettävää:)

    VastaaPoista