sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ruusuja äidille


Ostin äidille tänä vuonna oranssin ruukkuruusun - tai oikeasti äiti kyllä sai valita värin itse :D kun satuttiin muutenkin kukkakauppaan ostamaan kukkia isovanhempieni haudalle. En viitsinyt leikkiä "mulla on sulle jotain, mutta en kerro vielä"-leikkiä, niinkuin lasten tapana on!

Tein itsekin ruusun!



Tähän pipoon koristeeksi! Äidillä on joka kevät sama pulma: mitä päähän kun villapipo on liian kuuma eikä huivikaan oikein miellytä (lippalakista ei ees puhuta)... Kuitenkin äiti puuhaa päivät pitkät ulkona eikä keväinen sää aina helli. Tulipa sitten onneksi mieleen nämä nuorison suosimat puuvillapipot! Lähimmän ohjeen löysin Käsityölehdestä 12/1999!!!!! En jaksanut selailla koko arsenaaliani, vaan piirsin ekan eteen osuvan mallin, vaikka se olikin miesten kokoa. Pienensin siitä vähän ja sovitin omaan päähäni.



Kankaaksi uhrasin vanhan t-paitani, sillä äiti tykkää puna-valkoraidallisesta! Toisenkin pipon jo tein, kirppispaidasta, kokopunaisen, että voi sitten vaihdella ja säästää toista vaikka kauppareissuun! Nyt mielessä onkin jo oma pää ja toisinaan surkea kampaus, joten tässä se ratkaisu "päänsärkyihin"! Jospas kokeilisi niitä "sukkapipoja", mitä Terhi teki blogistaniassa :D

OIKEIN HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE!!

3 kommenttia: