keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Katselen vaan

Sain kyydin naapurikaupunkiin ja kaveria odotellessa poikkesin kirppis "ykkösellä" ihan VAAN KATSELEMASSA :D No, arvaahan tuon... en oikeastaan tarvinnut mitään, mutta kun eteen osuu hyviä kankaita pilkkahintaan, niin jopas kukkaronnyörit höllääntyy... :D

Pohjalla tukevaa puuvillaa oleva sängynpeite (heleämpää vihreetä kuin kuva näyttää) 4e, ylinnä sinikirjava PTA:n bleiseri 2e (muokkaukseen!), turkoosi pitsiliina 2e, vihreä samettipala 1e, Marimekon kirjava pala keskellä 2e ja loput palat 1e/kpl. Siis ihan silkkaan tarpeeseen kaikki :D tosin luultavimmin kaikki tulevat kokemaan melkoisen muodonmuutoksen joskus!

Sitten tuli tauko= vesijuoksua ja kahveeta! Kaverikin oli jo selvinnyt lekurista ("et usko että olikin komee lääkäri") ja jatkoimme yhteisellä sopimuksella VAIN KATSELEMAAN kirppis "kakkoseen"!

Olin vaatimaton ja otin ovensuusta ostoskorin vain kävelläkseni muutaman minuutin kuluttua vaihtamaan sen ostosKÄRRYIHIN....:P Minkäs sille voi kun....kun.......kun ja selittelyt sikseen!

Niin, eihän näitä korissa kanneta :D


Leipälaatikko oli kallein, 6e, mutta se on niin oivallinen säilytyskaluste työhuoneeseen, että maksoin sen! Nyt mulla on niitä jo 4 päällekäin! Lampunvarjostimia odottaa luultavimmin myös muodonmuutos... kahtotaan!


Tilaa veivät eniten nämä pahvilaatikot, joita mulla on ennestään ja tiedän ne erittäin tukeviksi ja kestäviksi. Siksi uhrasin 2e/kpl näihin iloisesti kuvioituihin lootiin! Kesäkassikin tullee säilytykseen, kunhan kokee siistimisen, 1e. Vaatekasa on ainoa, jonka ostoa suunnittelin! Tarvitsin keltaista trikoota virkkausprojektiini ja nyt löytyi muutama halpa mutta iso miesten paita siihen tarkoitukseen. Mukaan tarttui myös vähän muitakin trikoita ja kesäinen huivi. Pian pääsee ulos leikkelemään trikoot kuteiksi; miten rentouttavaa (mutta pölyävää) puuhaa!!

Mitenhän mun käy, jos seuraavalla kerralla menenkin kirppikselle aikomuksena ostaa jotakin enkä VAIN KATSELEMAAN.....


6 kommenttia:

 1. Aika mukavia asioita löysit, mukaten tulee varmasti kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
 2. Hehe, hyvä ja halpa shoppailureissu :)

  VastaaPoista
 3. Ja niin ne varastot vain paisuvat.

  VastaaPoista
 4. Niin, tuo on aika hämäävää tuo "katselen vain"..yleensä sitten kotiin tullessa huomaa purkavansa kasseja ja ihailevansa ostoksia..
  Mutta onhan se niin hauskaa :O)

  VastaaPoista
 5. Hyviä ostoksia teit! Näin mullekin aina käy, mitään ei tartte ja katselemaan vain mennään:)

  VastaaPoista
 6. Aivan kerrassaan upea leipälaatikko, huh huh! :)
  Hienoja ostoksia, silmään pisti kummasti tuo kesäkassi koska äidilläni on tuollainen!

  VastaaPoista