maanantai 14. toukokuuta 2012

Hulda-Hilda palveluksessanne

Vanhoissa kotimaisissa elokuvissa esiintyivät Juurakon Hulda ja Suomisen perheen Hilda (muistaakseni!) - nämä maanmainiot kotiapulaiset! Sellaiseksi tunnen itseni, kun pukeudun tähän hurrrmaavaan kirppisluomukseen:


vai mitä sanotte :D Parin vuoden takainen ostos, pari euroa. Puuvillaa, itsetehty muotolaskoksineen ja pussisaumoineen!!! Jonkun mummun jäämistöä varmaan
.


Ahh, niin järkyttävän kirjavaa kangasta!! Melkein suoraan villistä lännestä tai reservaatista...kunnon taskutkin!! Lyhyet hihat ratkoin pois, muuten saa olla näin! Helppo pukea trikoiden ja t-paidan päälle, jos tulee yllätysvieraita. Helppo vaate likaisiin hommiin (kuten kellarin vedenpaisumukseen...). Helppo vaate myöskin pian alkavaan maalausprojektiin... Siitä kuulettekin sitten ...öööö...joskus!

3 kommenttia:

 1. Minun äidilläni oli 60-luvulla aina tämmöisiä puuvillamekkoja kaappi täynnä. Tosi kirjavia ja itse tehtyjä, mutta varmaan mukavia päällä. Oikeastaan haluaisin itsekkin tuommoisen hellemekoksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tää voi hyvinkin olla 60-lukulainen :D

   Poista
 2. Voin tunnustaa, että minulla on vähän tuollainen äidin vanha. Sitten eläkkeellä alan sitä kayttää! Lapsuudesssa kaikilla oli tuollaiset mekoa, äideillä siis!

  VastaaPoista