lauantai 3. syyskuuta 2011

Tarttee lohdutusta

Mrrrr....mrrrr.... täällä ollaan pahalla päällä... eikä kyse ole mr. Simeonista, vaan ihan minusta, Sinisukasta itse!
Kun kuulette syyn niin varmaan ymmärrätte:


Niih... just nää! Siis tää omenapaljous! Kiukuttaa, suututtaa, masentaa...ainakin hiukan sillä

EN VOI SYÖDÄ NIITÄ TUOREENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yritin kyllä innoissani, suorastaan ahmin....sillä seurauksella, että käteni paukahtivat täyteen pieniä vesikelloja; kutisevia, särkeviä vesikelloja.... siis allerginen reaktio &%PRh#&X Nyt olen viikon parannellut haavojani ja vain kaukaa ihaillut....sniif! Tätä ilmaista, tuoretta, puhdasta, helpostihankittavaa, ekologista ym.ym.ym. satoa!
Hillonnut olen toki hiukan, mutta se vaatii sokeria - ei kovin terveellistä! Nyt aloitan kuivausoperaation. Se on ainoa keino säilöä satoa ilman sokeria, kai??


Näin ihania ovat!! Suuria, puhtaita, maukkaita!! Noo, voisi sitä hullumminkin olla!Liikkeellä on muuten omituisia omena-ahmijoita muitakin kuin sinisukkaisia...
.


Mokomakin virnistelijä.... ei toisen allergioille voi nauraa....


Tämä kaverilta saatu verhopala lohduttaa! Essu vai kassi??? Muita vaihtoehtoja???Lohdutukseksi laitoin itselleni oikein lohtu-lähiruokaa: eilen poimittuja suppiksia/kantarelleja,  omia tomaatteja ja kurkkua plus ruisleipää! Näillä jaksaa eteenpäin :D

Nauttikaa viikonlopun kivoista ulkoiluilmoista!!

1 kommentti:

  1. Voi harmi! Kyllä meillä ihmisillä on kaikenlaisia harmeja. Toisilla on omenoita eikä voi syödä ja toiset söis muttei ole omenoita:) Aikas hurjia omenamatoja sun puissa kyllä luuraa!

    VastaaPoista