maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kukallista

Tänään tarjolla teemaa KUKKA  vassåkuu :D Sehän on niin kesäinen aihe. että vois jo kyllästyttää...


 Ehdoton lempikukkani (muutaman muun ohella :D ) juhannusruusu, jonka kukintaa odotan aina suurella innolla! Se tuoksu!!! Tänä vuonna kukinta on aika vaatimatonta, huomasin. No, kesät eivät ole samanlaisia.


Mustanmerenruusuilla sen sijaan riittää energiaa! Hyvä kun ruukkuun mahtuu!! Äidin kukkaikkunalla saa niin hyvän alun, sillä jaksaa vähän varjoisemmallakin paikalla. Näitä kavereita on vielä 6 lisää!!


Ainoat ostokukat tänä vuonna: minikokoiset orvokit tuunatussa amppelissaan. Kakkuvuoka ja pesulahenkareita, ihan pakko oli kokeilla! Ei hullumpi idea, kiitos vaan sille, joka sen keksi!Omatekoisia kukkasia roseelaitteella paperinarusta. Muutaman vuoden takainen hitti iski taas ja koukutti hetkeksi. Esittelijänä yksi kolmesta jättidinosauruksesta, joita väsäsin lapsille collegekankaasta 10 v. sitten. Toimii tyynynäkin!Kiinnitin roseekukkia pajuristikkoon parvekkeelle, kun en tänä vuonna jaksanut/ehtinyt kasvattaa köynnöskasveja, joita varten ristikon joskus kyhäsin.Loppuun ylpeänä esittelen "my babies"!!! Siis ekat kirsikkatomaatit tänä vuonna omasta kasvihuoneesta! Maku tietenkin maailman paras :D

2 kommenttia:

  1. Minun anopillani oli muinoin mustanmerenruusuja koko kuisti täynnä, ne oli niin kauniita. Mulla ei vielä ole tomaatinraakileitakaan, muutakuin yhdessä pikkupenasatomaatissa.

    VastaaPoista
  2. Nyt on saanut ulkona mennä nenä pitkällään kun joka puolelta tulvii ihania kukkaistuoksuja. Kesän riemuja.

    VastaaPoista