torstai 23. kesäkuuta 2011

Kesän juhlaa odotellessa


Viimekesäinen kuva olkoon aasinsiltana tämänvuotisiin juhannusvalmisteluihin, kun nyt ei sää oikein suosi ulkokuvia täällä päin...toivottavasti pyhinä paranee!

Aamulla valmistauduin leikkaamaan nurmikkoa ja kaivoin peltosaappaitani vain huomatakseni jonkin muunkin tykästyneen niihin:Ohhoh! Vissiin tonttipula?!! Onneksi asukkaita ei ollut paikalla ja sain pesän otettua kivuttomasti pois. Ampiaiset saavat ihan rauhassa touhuta pihapiirissä, mutta kiitos ei minun kengissäni toiste!

Pääsin jatkamaan juhannusvalmisteluja nurmikonleikkuun ja papupenkin perkaamisen jälkeen, kunhan olin ensin pulahtanut n. 18 asteiseen jokiveteen :D Miten raukea olo kaiken huhkimisen jälkeen!Tein vähän evästä, ihan käsin vaivaten vaan (pullaa, pullaa!)...Latasin kannettavan cd-soittimen ja hain kirjastosta loput Eppu Nuotion dekkarit Pii Marin-sarjasta. En ole dekkari-ihminen muulloin kuin kesällä. Yksi sarjan kirjoista löytyi ainoastaan äänikirjana, kirjailijan itsensä lukemana! Odotan mielenkiinnolla!Kassina viimekesäinen virkkuu: vanhoista trikoopaidoista tehty ilopilleri!


Tämänkesäinen "mukanakulkeva" työ vanhassa matkalaukussa: tilkkupeitto kaikenkarvaisista pvl- ja sekoitelangoista. Kudon pitkää soiroa, jossa väri vaihtuu n. 12 cm:n jälkeen. Ainaoikeinneuletta vitosen puikoilla, lanka yksin- tai kaksinkertaisena. Lopuksi virkkaan soirot yhteen. Tarkoitus on vielä koristella joitakin neliöitä, mutta miten??? Selvinnee joskus!!


Varattuna muutakin evästä kuin sitä pullaa! Tutun kalastajan tuomat taimen, siika ja yksi muikku!! Menossa savustuspönttöön...


Niiden seuraksi kuokitaan täältä huomenna jotakin... ekat omat tänä vuonna!! Nammm!!

Eiköhän näillä eväillä pärjää tämän juhannuksen!!?? Mutta silti lujasti uskon tarvitsevani myös näitä:

AURINKOISTA JUHANNUSTA KAIKILLE!!!

4 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää juhannukseen valmistautumisesi! Ja toivotaan,että viimeisetkin tarvikkeet on tarpeen!

  VastaaPoista
 2. Jospa se tästä, jos ei muu auta niin sitten askarrellaan sisällä. Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Tuosta siiasta tulin ihan kateelliseksi:) Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Hyvät eväät kaikin puolin!

  Ampparin pesä löytyi siellä eksoottisemmasta paikasta, kuin täällä...tutkitkos, ettei ollut munia tai toukkia kotona ;)

  Itsellä meneillään hieman samantyyppinen projekti, mutta virkkuutyönä.

  Tuo lasit ja hattu naurattivat: Näytti siltä, että joku sieltä vihreiden seasta kurkkii :D

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista