torstai 2. kesäkuuta 2011

Banaania, maitoa, kermakakkua

Blogissa ei olla siirrytty ruokaohjepuolelle, ihan käsitöissä pitäydytään otsikosta huolimatta! Sattuipa vaan ajankohtaiseksi muutama niin yhteensopiva juttu, että pakko oli vähän leikitellä aiheella.



Banaania: kirppikseltä löydettyä banaanikuidusta tehtyä lankaa! Ompelin käsin yhteen 5-6 lankaa neljästä eri kohdasta - kas siinä valmis kaulanauha! Olisi ollut silkkaa tuhlausta työstää paksua, silkkimäistä lankaa sen enempää.



Maitoa: muutama vuosi sitten messuilta oli PAKKO ostaa huippukallista maitokuidusta tehtyä lankaa! Väri vaan on mulle liian "syksyinen" enkä ole osannut tehdä siitä vielä muuta kuin pari kukkaa. Kuva vääristää taas värin...



Kermakakkua: tässä sitä tulossa! Sifonkia metreittäin ja  vaaleanpunaista satiinia........



Tavoitteena huhtikuisen käsityölehden juhlamekko veljentytölle. 18-vuotiaan itse valitsemat kankaat, huom!



Rypytettävää toistakymmentä metriä...




Tällainen siitä lopulta tuli! Vaikka mekkoa sovitettiin ja muokattiin, niin napakymppiä ei syntynyt ... ei silti ihmekään, kun täti Sinisukka ei ole mikään ompelija... lisäksi kuvakulma huono ja neidin ryhti etukeno, mutta tällä nyt mennään isonveljen yo-juhliin ja pikkusiskon rippiksiin! Kankaiden värit kuitenkin sopivat täydellisesti neidin hiukkasen ruskettuneeseen ihoon ja tummahkoihin hiuksiin.

Jaahah ja nyt täti voikin käydä omien juhlavaatteidensa kimppuun. Onhan tässä pari yötä aikaa :D:D

1 kommentti: