tiistai 13. elokuuta 2013

Kukkaihmeitä

En lakkaa äimistelemästä, että sain tämän ahkeraliisan kasvamaan ja KUKKIMAAN siemenistä!!! Ihan itte!

Ja tämän pelakuunkin!!! Vaikka kylvin siemenet melko myöhään, niin silti pukkaa kukkaa, ihanaa!

Oikeinpa kaksin kappaleinkin vielä!

Näin söpöisiä pikkuruiset pelakuun taimet olivat kesäkuun alussa! Kylvin ne wc-rullahylsyihin ja niissä ne kasvavat edelleen! Kaipa se aikanaan maatuu!


Jos tätä huikeaa kukka-astiaani huomasitte, niin se on oikea löytö oman kunnan pikkuruiselta pihakirppiskadulta heinäkuun alusta!

Ehtaa emalia kokonaiseen viiden (5) euron hintaan!!!!!


Pihapenkissä ilahduttaa taasen vanha perenna Malva, joka on yksi monista kirppisostoksistani. En aina edes muista mitä olen istuttanut...

niin kävi tälle Värimintulle, jota piti oikein etsiä kasvikirjasta, kun nimi oli hukassa! Kukassa on muuten hurmaava tuoksu, minttua tietenkin! Jaksan aina ilahtua vaatimattomistakin saavutuksistani kasvi- ja puutarhatöissä, sillä osaamiseni on hyvin alkeellista näillä aloilla. Mutta kovasti yritän opiskella uutta - ainakaan siinä eivät aiheet tule loppumaan!!!
3 kommenttia:

 1. Hienosti ovat kasvaneet siemenestä kukkivaksi kukaksi. Niitä on kiva seurata ja nauttia tuloksesta! Onnea onnistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Siulla on kyllä viherpeukalo kun pelakuut ja ahkeraliisat olet siemenestä kasvattanut,kommeita ovat, tuo potta on mainio kukkaruukku.
  Tykkään tuosta värimintusta, mutta omalta pihaltani se katosi, kuihtui ja kuoli.

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä täällä ollaan ihan vihreänä kateudesta, minä en ikuna saa siemenistä kasvatettua kesäkukkia...:).

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista