maanantai 12. elokuuta 2013

Kolmikymppislahja

Kummityttöni täytti 3 vuosikymmentä kuun alussa. Vuosia olen säilyttänyt kirjanmerkkinä kortin, jonka sain aikanaan häneltä itseltään täyttäessäni saman lukeman:

Otin valokopion kortista ja liimasin sen varsinaisen kortin taakse. Tässä on niin hauskasti muistettu lapsenmielistä kummitätiä 3-vuotiaan kortilla pienin lisäyksin!

Varsinainen kortti oli Virkkukoukkusen kalenterin sivu, joka kuvaa erinomaisesti kummityttöäni! Paitsi teiniltä, hän näyttää erehdyttävästi myös Maija Vilkkumaalta :D

Lahjaksi ompelin kristallimuovilla päällystetyn isohkon pussukan. Koristeeksi käytin vuosia sitten säilömäni m&m`s -karkkipussit, sillä sekä kummitytön että hänen miehensä nimet alkavat m-kirjaimella!

Oli ihan sattumaa, että olin säästänyt ko. pussit (mitäpä en säästäisi...) ja hoksasin kirjainten yhteensopivuuden vasta hiljattain, en silloin kun pussit säilöin!

Mitään muuta en sitten ole kerennyt tekemäänkään, paitsi liottelemaan lankoja.......Hihhih!
Kun koukussa ollaan, niin sitten ollaan ja kunnolla!!! Pysykää kanavalla :D
3 kommenttia:

 1. Mistä tuollaista kristallimuovia saa. Hauska lahja ja ihana kortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut muovia Etolasta. Siinä on ompelemista helpottamassa ruudullinen paperi päällä; maksaa muutamia euroja metri. Saattaa saada muualtakin, mutta jossain vaiheessa ainakaan Eurokankaasta ei kristallimuovia saanut.

   Poista
 2. Tuo pussukka on tosi mainio, varmasti mieluinen lahja.
  Jaaha, mitähän väriä sie noihin lankoihin tajot, jään uteliaana odottamaan.

  VastaaPoista